Βρετανίδα έκανε στοματικό σεξ σε 24 άντρες για... ένα ποτό αξίας 3 ευρώ!!!! (βίντεο)

Δείτε το απίστευτο βίντεο που έχει γίνει viral και οδήγησε σε έρευνα της αστυνομίας για sex parties σε μπαρ της Μαγιόρκα - Σάλος από τα καμώματα Άγγλων τουριστών στο ισπανικό θέρετρο

Το βίντεο που δείχνει μία τουρίστρια, η οποία πιστεύεται ότι είναι Βρετανίδα, να προχωρά σε....
σεξουαλικά παιχνίδια -όπως στοματικό σεξ- σε περίπου 24 αγόρια, για να κερδίσει ως αντάλλαγμα ένα δωρεάν ποτό σε κλαμπ του διάσημου τουριστικού θερέτρου της Ισπανίας έχει προκαλέσει οργή στο Διαδίκτυο.

Το  βίντεο που διαρκεί πάνω από δυόμιση λεπτά δείχνει μία νεαρή ξανθιά κοπέλα να κάνει... διάφορα σε άγνωστους προς αυτήν άνδρες που στέκονται σε μία πίστα χορού. Το κορίτσι κινείται από το ένα άτομο στο άλλο με το ρυθμό που γυρίζει το κινητό τηλέφωνο που την τραβάει, καθώς η μουσική ακούγεται δυνατά. Όταν ολοκληρώσει το... έργο της, η μουσική σταματά και η φωνή του DJ που την αποθεώνει ακούγεται.



Η κοπέλα πέρα πέρα από τον διεθνή διασυρμό, κέρδισε το δωρεάν ποτό που η αξία του δεν ξεπερνάει τα τρία ευρώ. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς οι άσεμνες πράξεις του νεαρού κοριτσιού είναι ένα παράδειγμα του... «mamading», όπως ονομάζεται το παιχνίδι όπου τα μπαρ στη Μαγιόρκα ενθαρρύνουν τις νεαρές γυναίκες να κάνουν ερωτικά παιχνίδια με αντάλλαγμα δωρεάν αλκοόλ. «Mamada» στην ισπανική αργκό είναι ο όρος για την εκτέλεση μιας σεξουαλικής πράξη. 
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια