Στο 16 το κελί είναι φυλακισμένος το πρωτοπαλίκαρο της χρυσής αυγής....

Όταν οι φύλακες στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ρώτησαν από τον Ηλία Κασιδιάρη αν έχει πρόβλημα να είναι στην ίδια πτέρυγα με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, απάντησε αρνητικά αλλά ζήτησε δικό του κελί. 
Οι φύλακες, σύμφωνα....
με τον ΒΗΜΑτοδότη, ρώτησαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής αν έχει πρόβλημα να μπει στην ίδια πτέρυγα με τους "αρχηγό" του. Προφανώς είχαν φτάσει και στα δικά τους αυτά οι φήμες για τις καλές τους σχέσεις. 

Ο Κασιδιάρης απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα αλλά ζήτησε να έχει δικό του κελί, κοντά στους υπόλοιπους "συναγωνιστές" του, όπως είπε. Δεν του έδωσαν το... 33, αλλά το 16. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όμως, η επιθυμία του για μοναξιά έχει ικανοποιηθεί προσωρινά, μόνο και μόνο γιατί έτυχε να υπάρχει χώρος.

Το κελί του βρίσκεται κοντά σε εκείνο όπου συγκατοικούν οι Μιχαλολιάκος και Παππάς. Αφού τακτοποίησε τα πράγματά του στο κελί, δεν ζήτησε τίποτα άλλο και ξάπλωσε. 

Η Ουρανία... αρχηγός

Μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη άρχισε η συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για το ποιος θα είναι πια ο... αρχηγός στη Βουλή και κυρίως ποιος θα μεταφέρει τα μηνύματα του Μιχαλολιάκου από τη φυλακή. 

Ο ΒΗΜΑτοδότης γράφει ότι η αρχική σκέψη ήταν να ανατεθούν καθήκοντα εκπροσώπου στον Ηλία Παναγιώταρο, αλλά γρήγορα εγκαταλείφθηκε αφού οι σχέσεις του τόσο με τον Μιχαλολιάκο όσο και με τον Κασιδιάρη δεν θεωρούνται και οι άριστες. 

Άλλωστε, στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής ενώ είχε προαναγγελθεί ότι θα παραστεί ο Ηλίας Παναγιώταρος την τελευταία στιγμή πήρε τη θέση του η Ουρανία Μιχαλολιάκου. 

Εκείνη είναι και η μοναδική που θα έχει πρόσβαση στο επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό ως συγγενής πρώτου βαθμού και συνεπώς αυτή αναμένεται να μεταφέρει τις οδηγίες Μιχαλολιάκου. Η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στο σπίτι της στην Πεύκη, αλλά επιτρέπεται να πηγαίνει στη Βουλή. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια