Το σημερινό πρόγραμμα του mundιal.....

Όλος ο πλανήτης ζει από την Πέμπτη  σε ρυθμούς Μουντιάλ. Για τον επόμενο μήνα οι ποδοσφαιρόφιλοι  ανά τον κόσμο θα μπορούν να κάθονται ολόκληρες ώρες μπροστά στην τηλεόραση και να....
απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα. 

Καταμεσήμερο (για τη Βραζιλία, στις 13:00) αρχίζει η ποδοσφαιρική δράση στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το Μεξικό να αναμετράται με το Καμερούν στο Νατάλ.

Κακά τα ψέματα, οι δύο ομάδες εξ αρχής έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα πως η μία θέση πρόκρισης είναι καπαρωμένη από τη Βραζιλία και αντιλαμβάνονται πως θα δώσουν μάχη για την άλλη μεταξύ τους, αλλά και με την Κροατία.

Το Μεξικό που πέρασε από τέσσερις διαφορετικούς προπονητές στο δρόμο για το Μουντιάλ, έχει σαν στόχο την έκτη σερί παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο 35χρονος Ράφαελ Μάρκες θα είναι στο βασικό σχήμα, όχι όμως και ο «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, καθώς θα πληρώσει το μάρμαρο της κακής του χρονιάς στη Μαν. Γιουνάιτεντ.



 Ιστορική είναι επίσης η σημερινή αγωνιστική ημέρα καθώς είναι η πρώτη φορά που σε αγώνα της φάσης των ομίλων αναμετρώνται οι δύο φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης.

Ισπανία και Ολλανδία είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Μουντιάλ της Αφρικής πριν από τέσσερα χρόνια με τους Ίβηρες να επικρατούν με 1-0 στην παράταση γράφοντας ιστορία αφού έγιναν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που κατακτά τον τίτλο σε διοργάνωση εκτός Ευρώπης.

Η σέντρα της αναμέτρησης που ανοίγει την αυλαία για τον Β΄ όμιλο είναι προγραμματισμένη για τις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Στο άλλο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου η Χιλή με τον Βιδάλ στη διάθεσή της είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Αυστραλία σε έναν αγώνα που οι παίχτες του Χόρχε Σαμπαόλι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ στον όμιλό αυτό που έχει ονομαστεί ως ο «όμιλος του Θανάτου». Ο αγώνας ξεκινά στη 1 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Για τους Έλληνες η ΝΕΡΙΤ και το αμιγώς αθλητικό κανάλι ΝΕΡΙΤ Sports θα δείξουν όλους τους αγώνες, ενώ η πλειονότητά τους θα είναι διαθέσιμη και από το κανάλι υψηλής ευκρίνειας, ΝΕΡΙΤ HD.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια