H εκ των υστέρων οργή της Αθηνάς Ωνάση για το πάρτι στο Σκορπιό.....

Εκ των υστέρων αυτή η κυρία λέει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν σεβάστηκαν την ιστορία του νησιού! 
Μα κυρία μου πρώτη από όλους εσύ δεν σεβάστηκες την ιστορία της μητέρας σου και του Παππού σου, πως ζητάς λοιπόν να την σεβαστούν κάποιοι Ρώσσοι νεόπλουτοι, που κανείς δεν γνωρίζει με τρόπο έκαναν τα χρήματά τους, (μέσα σε μια νύχτα κυριολεκτικά)..... 
Λοιπόν κοιτάξου στον....
καθρέφτη του σπιτιού σου και θα δεις τον μοναδικό υπεύθυνο για την κατάντια του νησιού.....
Τέλος, όσον αφορά ότι δεν πώλησες τον Σκορπιό για τα χρήματα δεν είναι αληθές, αφού όλοι γνωρίζουν ότι η περιουσία που σου άφησε η μητέρα σου έχει κάνει φτερά!
1. Από τον πατέρα σου, τον πρώην αποτυχημένο επιχειρηματία αρωμάτων, ο οποίος ήταν ένας γόης του 60' και η γνωριμία με την μητέρα σου ήταν αποκλειστικά και μόνο για να της "φάει" χρήματα, δηλαδή ένα ζιγκολό ήταν ο μπαμπάς σου.
2. Η διαχείριση της περιουσίας από εσένα, η για να ακριβολογούμε από τον Αλβάρο τον σύζυγό σου, ήταν ερασιτεχνική με αποτέλεσμα τα περισσότερα χρήματα να έχουν "πετάξει".... Είναι άλλωστε γνωστό ότι δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από την αμύθητη περιουσία του Παππού σου.  

Η Αθηνά Ωνάση λύνει τη σιωπή της και μιλάει για όσα έγιναν στο πάρτι για τα γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας. Εμφανίζεται δυσαρεστημένη και μετανιωμένη που προχώρησε στην πώληση του νησιού του παππού της. Η ατάκα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση που προκάλεσε αίσθηση στους δημοσιογράφους
Τι ενόχλησε και τι καταλογίζει στον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ με τον οποίο είχε δώσει τα χέρια για την πώληση.

Σχεδόν ένα μήνα μετά το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, η Αθηνά Ωνάση λύνει τη σιωπή της και εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένη από τα όσα έγιναν στο νησί που μέχρι πρότινος ανήκε στην ίδια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Αθηνά Ωνάση είχε ενημερώσει τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ πως την ενδιαφέρει ο νέος ιδιοκτήτης να σεβαστεί στο έπακρο την ιστορία και την παράδοση, να διατηρηθεί το στιλ του νησιού,  να μην πειραχτούν κάποια από τα πράγματα πάνω σε αυτό και κυρίως να γίνουν τα πάντα με σεβασμό στην παράδοση που άφησε ο αείμνηστος παππούς της. 

Όλα αυτά πήγαν περίπατο σύμφωνα με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στο πρόσφατο πάρτι: «Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό ντισκοτέκ» φέρεται να είπε όταν ρωτήθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθηνά φέρεται να είναι δυσαρεστημένη και από το ποσό που εισέπραξε για τον Σκορπιό, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε πουλήσει το νησί για πολύ περισσότερα χρήματα. 

Ο λόγος που πούλησε τον Σκορπιό ήταν κυρίως γιατί η ίδια δεν πήγαινε σχεδόν ποτέ και πίστευε ότι το νησί δεν έπρεπε να ερημώνει και χρειαζόταν κάποιους να ζουν σε αυτό και να το φροντίζουν, πάντα με σεβασμό στην ιστορία του. Για την ίδια σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα δεν ήταν τα χρήματα, αλλά ο λόγος των νέων ιδιοκτητών που όπως κρίνει δεν τηρήθηκε....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια