Βγήκε ο Σουμάχερ από την εντατική!!!

Σε νέα φάση μπαίνει η μάχη που δίνει εδώ και μήνες ο Μίκαελ Σουμάχερ να κρατηθεί στη ζωή, καθώς οι γιατροί τον έβγαλαν από την εντατική και τον πάνε στην πτέρυγα της αποκατάστασης, όπως αναφέρει εκτενές δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως επισημαίνεται στο....
ρεπορτάζ της εφημερίδας, αν ισχύει η πληροφορία ότι τον έβγαλαν από την εντατική, αυτό σημαίνει ότι ο 45χρονος Μίχαελ Σουμάχερ δεν κινδυνεύει πια να πεθάνει από τα τραύματά του.Ωστόσο το πιθανότερο είναι είναι να μην έχει γίνει ιδιαίτερη πρόοδος στην κατάσταση της υγείας του.

Η είδη αυτή έρχεται τέσσερις μήνες αφότου οι γιατροί αποφάσισαν να αρχίσουν τη διαδικασία αφύπνισης από το κώμα, στο οποίο έβαλαν τον επτά φορές πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις στις 19 Δεκεμβρίου.

Ειδικοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι αν ήταν να ξυπνήσει, αυτό θα είχε ήδη συμβεί.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι θα ερχόταν η στιγμή που οι γιατροί θα έπρεπε να ενημερώσουν τη γυναίκα του, Κορίνα, τον αδερφό του, Ραλφ, και τον πατέρα του, Ρολφ, ότι δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω να κάνουν για το Σουμάχερ στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια