Φτάνει πια με τον κάθε ποδοσφαιριστάκο της πλάκας Μανιάτη και Τζαβέλλα....

Έχουμε τρελαθεί εντελώς και ανεχόμαστε τον κάθε τυχαίο που το παίζει ποδοσφαιριστής ενώ δεν είναι ικανός να αλλάξει την μπάλα στα τρία μέτρα.

Ποιος Μανιάτης μωρέ; ποιος Τζαβέλας; Πλάκα κάνετε;
Σφάλμα του Σάντος που τους κράτησε στην ομάδα. 
Έπρεπε την ίδια ημέρα κιόλας να τους στείλουν πίσω και όχι να τους παρακαλούν να μείνουν. Έχουν σηκώσει μύτη όλοι οι άμπαλοι που έτυχε και έγιναν....
ποδοσφαιριστές γιατί ο μπαμπάς τους είχε ένα γνωστό σε κάποια ομάδα και βλέποντας πως ο γιος του είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε άλλο τον πήγε σε κάποιο γήπεδο.
Δεν φτάνει που τους δίνουν του κόσμου τα χρήματα για να ζουν μια άνετη χλιδάτη ζωή, αυτοί και τα τρισέγγονα τους και έχουν και το θράσος να πουλάνε μαγκιά, όταν οι Έλληνες πεινάνε....

Βρε ουστ παιχτάκια της πλάκας που δεν μπορείτε να συλλαβίσετε ούτε τον Εθνικό ύμνο, αφού δεν τον γνωρίζετε.....

Όλη μέρα selfie φωτογραφίες, φτιάξιμο στο μαλλί, γενέθλια με τούρτες, instagram για να μας ενημερώνουν σε ποια θέση κάθονται στο αεροπλάνο κλπ κλπ.

Τέρμα τα έξοδα σε βάρος των κορόιδων.Γυρίστε πίσω εσείς και οι ''συνοδοί'' σας και πληρώστε και το εισιτήριο της επιστροφής. 
Αρκετά με τους πάμπλουτους αγράμματους και τις κυρίες τους. 

Νεόγεροι, παλτά ακίνητα στο χόρτο, συνταξιούχοι στα 35 τους χρόνια (όχι συντάξιμα), καλοχτενισμένοι ''εκπρόσωποι''ενός χρεοκοπημένου κράτους-τσίρκο που πουλάει εθνική ανάταση μέσω της τηλεδιαφήμισης άχρηστων καταναλωτικών προϊόντων. ''Εθνική''υποκουλτούρα για να ξεχνά το πόπολο την πείνα του και την ανεργία του. Διάστικτα σώματα,πρότυπα του life style για κάθε κακομοίρη-κακομοίρα, μουσάκι περίτεχνο, όχι σαν το τηλεμούσι των τηλεπαράθυρων. 
Νοτιοβαλκανικοί αστέρες μεγέθους πινέζας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια