Άρωμα τρομοκρατίας στο Συκούριο της Λάρισας από τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς......

Η μεθοδολογία των πέντε δραστών, που άρπαξαν πάνω από 150.000 ευρώ, θυμίζει τις ληστείες της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» στο Βελβενδό Κοζάνης και την Πτολεμαΐδα

«Άρωμα» τρομοκρατίας
αναδύεται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτικής) στο Συκούριο της Λάρισας. Η μεθοδολογία των πέντε δραστών, που άρπαξαν πάνω από 150.000 ευρώ, θυμίζει τις ληστείες της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» στο Βελβενδό Κοζάνης και την Πτολεμαΐδα!



Όπως στις συγκεκριμένες ληστείες, έτσι και στη σημερινή δυο από τους δράστες έμειναν έξω από το υποκατάστημα, ενώ οι άλλοι τρεις που μιλούσαν καθαρά ελληνικά ακινητοποίησαν το διευθυντή της τράπεζας με την απειλή όπλων και ζήτησαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Η ώρα που επέλεξαν να χτυπήσουν φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία, καθώς μόλις μετά από πέντε λεπτά αναμονής άνοιξε το χρηματοκιβώτιο που λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση!



Αφού πήραν το μεγάλο χρηματικό ποσό, οι ληστές διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα από περιοχή της Αθήνας και βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στο γήπεδο του Συκουρίου, σε απόσταση δυο χιλιομέτρων από την τράπεζα. Η τοπική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά για τις έρευνες ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική, καθώς υπάρχουν ομοιότητες με τις ληστείες των «Πυρήνων» και το Συκούριο είναι περιοχή πολύ γνωστή στον Χριστόδουλο Ξηρό, αφού από το στρατόπεδό της η 17Ν είχε κλέψει τις ρουκέτες που χρησιμοποιούσε!

Πηγή φωτογραφιών: Larisanew.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια