Ισόβια στον δολοφόνο της Φαίης και πέντε χρόνια στην αδελφή της!

Ένοχο έκρινε τον Βαγγέλη Στεφανάκη το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ανθρωποκτονία της 23χρονης φίλης του Φαίης στη Νέα Μάκρη και του επέβαλε την ποινή των ισοβίων, όπως είχε προτείνει και η εισαγγελέας.

Ένοχη όμως έκρινε....
το δικαστήριο και τη Μαριαλένα για τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας με την εισαγγελέα να προτείνει 5 χρόνια φυλάκισης για την 32χρονη αδελφή της Φαίης. Στην απόφαση δόθηκε τριετής αναστολή.

Καταπέλτης η εισαγγελέας στη δίκη της Φαίης

Την ενοχή του Βαγγέλη Στεφανάκη χωρίς κανένα ελαφρυντικό για δολοφονία από πρόθεση της 23χρονης φίλης του Φαίης, ζήτησε στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας του μεικτού ορκωτού δικαστηρίου. Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε και την ενοχή της αδελφής του θύματος, Μαριαλένας, για τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας. Μάλιστα η εισαγγελέας είπε χαρακτηριστικά, «ο Στεφανάκης για τη Μαριαλένα ήταν ένα τρόπαιο».

«Ο Στεφανάκης γνώρισε τη Μαριαλένα σε ένα γυμναστήριο όταν ήταν 24 ετών. Γυμνασμένος όπως ήταν γοήτευσε την Μαριαλένα και εκείνος γοητεύτηκε από μία μεγαλύτερή του και όμορφη γυναίκα. Ομως όταν η Φαίη έγινε ζευγάρι με τον Στεφανάκη η Μαριαλένα έγινε ανταγωνίστρια. Χωρισμένη και χωρίς δουλειά έβλεπε τη μικρότερη αδερφή της να προτιμάται από τον Στεφανάκη και έτσι άρχισε να τη διαβάλλει. Ο Στεφανάκης αν και είπε ότι επιλογή του ήταν η Φαίη, ποτέ δεν ξέφυγε από την επιλογή της Μαριαλένας. Τα χτυπήματα που δέχθηκε η Φαίη στο κεφάλι προκάλεσαν ακαριαία τον εγκεφαλικό της θάνατο. Όμως ο Στεφανάκης δεν αρκέστηκε σε αυτά, τη χτύπησε σε όλο της το σώμα. Το επιχείρημα ότι η Φαίη χτύπησε στον προφυλακτήρα είναι ψευδές, όπως επίσης και ο ισχυρισμός του Στεφανακη πως δεν μπόρεσε να ελέγξει τη δύναμη του. Ο κατηγορούμενος ήταν θιασώτης των γυμναστηρίων. Εκανε πολεμικές τέχνες και ήξερε τη δύναμη του», είπε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας.

Όσο άκουγε την εισαγγελέα ο Βαγγέλης Στεφανάκης είχε κατεβασμένο το πρόσωπο και ήταν σκυθρωπός. Με κατεβασμένο το κεφάλι και η Μαριαλένα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μόλις η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της.
iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια