Με ένα κακκοπαιγμένο σόου οι χρυσαυγίτες έκαναν την βόλτα τους στη Βουλή και ξαναγύρισαν Κορυδαλλό....

Σε όχλο μετέτρεψαν για άλλη μια φορά τη Βουλή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με αφορμή μια φράση του Χρήστου Παππά που ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά.
Η... "καλή" μέρα είχε φανεί από την αρχή, όταν ο αρχηγός της
Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος είπε "σκάσε ρε" στον πρόεδρο της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι χρυσαυγίτες βουλευτές επιχείρησαν με ουρλιαχτά και βρισιές να επιβάλλουν το "νόμο" τους.




Το αποκορύφωμα της άθλιας παράστασής τους ήρθε λίγο πριν τελειώσει η ομιλία του Χρήστου Παπππά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε "άθλιους και αχρείους" τους βουλευτές, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε να διαγραφεί η φράση από τα πρακτικά.


Κάπου εκεί επικράτησε ένταση τόσο ανάμεσα στους δυο άνδρες, αλλά απειλήθηκε και σύρραξη στα έδρανα, με τον Παππά (σ.σ. τον μοναδικό βουλευτή που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει, Μιχαλολιάκος και Λαγός μίλησαν από τα έδρανα) να φωνάζει «Νίκο, Νίκο» (στον Μίχο) για να του ζητήσει να σταματήσει. Επίσης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος φώναξε «Σκάσε ρε λιγδιάρη!», ενώ Αρβανίτης και Μίχος φώναζαν «είστε ξεφτιλισμένοι και καραγκιόζηδες».


Η κίντρα εντάθηκε με τον Πέτρο Τατσόπουλο να τους αποκαλεί «φασίστες» και να απαντούν με απίστευτο υβρεολόγιο οι  Μίχος και Κουκούτσης λέγοντας: «Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες. Πουστ..δες. Μόνο με καρότα βολεύεστε».


Με βρισιές όπως «ξεφτιλισμένοι και αλήτες» οι χρυσαυγίτες αποχώρησαν από την αίθουσα της ολομέλειας και κάπου εκεί το σόου που "έστησαν" τελείωσε.





newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια