Ο Ελληνικός λαός πλήρωσε την στυτική δυσλειτουργία του Άκη και την τρέλα της Βίκυς για τα κοσμήματα.....

Οι εξομολογήσεις του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα έργα και τις ημέρες της Βίκυς Σταμάτη – Αποκαλυπτικά στοιχεία και πιπεράτες διηγήσεις για τη δράση της “γυναίκας-αράχνης” που ήθελε “γκόμενο υπουργό κι όχι απλό βουλευτή” - 

Ο “...Άκης” και η “Αντουανέτα” είναι οι....
πρωταγωνιστές του βιβλίου που ετοιμάζει ο εξάδελφος του καταδικασμένου υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα. Στο βιβλίο, αποσπάσματα του οποίου εξασφάλισε και δημοσιεύει σήμερα το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” που κυκλοφορεί, περιγράφεται όλο το παρασκήνιο του μαύρου χρήματος, της μίζας και των δωρωδοκιών όπως τα έζησε ως δεξί χέρι του πρώην υπουργού ο μεταμεληθείς Νίκος Ζήγρας, αλλά και η ιστορία της γνωριμίας με τη δεύτερη σύζυγό του, την οποία χαρακτηρίζει “αράχνη που ήθελε γκόμενο υπουργό”.



Mια... αράχνη που κατάφερε ακόμα και να “αποκαταστήσει” το... πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας του Άκη, πρόβλημα που του προκαλούσε ο φόρτος εργασίας και η σύζυγός του Άγκελα: “Είναι ακόμα παντρεμένος με την Άγκελα... μια νεαρή αράχνη όμως, η Αντουανέτα, καταφέρνει να του γίνει απαραίτητη για το υπόλοιπο της ζωής του” γράφει χαρακτηριστικά στα αποσπάσματα του βιβλίου του ο Νίκος Ζήγρας. Και σε άλλο σημείο: “η Αντουανέτα είναι αχόρταγη στις αγορές της απ' όπου κι αν περνά. Δεν έχει καμία απολύτως συναίσθηση του χρήματος”. Περιγράφει επίσης τις... “επιδρομές” της... “Αντουανέτας” σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Παρίσι, Ιταλία και Ελβετία και τις αθρόες αγορές κοσμημάτων που πλήρωνε μετρητοίς...



Ο Νίκος Ζήγρας στο βιβλίο του μιλά για την αγάπη της Αντουανέτας στις χαρτορίχτρες, στα μέντιουμ και τις σπατάλες ενώ αποκαλύπτει πώς ένα άγνωστο ως τώρα κύκλωμα τραπεζιτών νομιμοποιούσε τις μίζες που δίνονταν για τα εξοπλιστικά: “Ο Ζαφείρης έχει δημιουργήσει ένα κλειστό κύκλωμα που λειτουργεί με υπαλλήλους της ελβετικής τράπεζας”, λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.



Στο βιβλίο περιγράφεται ακόμα η απόπειρα “εκπαίδευσης” της Αντουανέτας στο Λονδίνο, στους καλούς τρόπους και την “αριστοκρατική” συμπεριφορά, ενώ αναφέρεται και στο πώς ο ...άκης έγινε υπουργός μετά από απαίτησή της. Τέλος, μιλά και για τους βουλευτές του κόμματός του, οι περισσότεροι από τους οποίους “γνώριζαν πολύ καλά πως ο ...άκης τα παίρνει από παντού και απ' όλους”.

protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια