Στα ουράνια η Χιλή στο σπίτι της η Ισπανία!!! (βίντεο)

Οι Χιλιανοί έκαναν το τέλειο ματς και την έκπληξη (2-0), σκοτώνοντας τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ισπανούς που επιστρέφουν σπίτι πριν την ώρα τους.

Η Ισπανία ταξίδεψε στη Βραζιλία με τη φιλοδοξία να κάνει το....
καρέ τίτλων στις μεγάλες διοργανώσεις. Τελικά όχι μόνο δεν θα το καταφέρει, αλλά αποχαιρετάει με τον χειρότερο τρόπο το όνειρο. Μετά τον διασυρμό από την Ολλανδία, ήρθε ακόμα ένας, αυτή τη φορά από την καταπληκτική Χιλή. Η ήττα των Φούριας Ρόχας με 2-0 μπορεί να μην είναι αντίστοιχα βαριά ως νούμερο σε σχέση με εκείνη της πρεμιέρας, αλλά ουσιαστικά έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος, καθώς σφράγισε και μαθηματικά την πρόωρη επιστροφή στη Μαδρίτη. Αντιθέτως, οι νικητές τσέκαραν το εισιτήριο για τους «16» και το έκαναν πραγματικά με την αξία τους.

Οι Ταύροι που ήθελαν τη νίκη για να μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, ξέχασαν να εμφανιστούν και σε αυτό το ματς. Οι Χιλιανοί πάλι με το καλημέρα έδειξαν ότι θα έπαιρναν το σκαλπ των αντιπάλων τους στα μαρκαρισμάτα. Ταυτόχρονα, μόλις στο 1' απείλησαν με διπλή ευκαιρία. Στο πλασέ του Βάργας η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ζόρντι Αλμπα και στη συνέχεια μετά το κόρνερ η κεφαλιά του Χάρα σχεδόν ακούμπησε το δοκάρι. Οι Ισπανοί είχαν γλιτώσει, αλλά για λίγο. Στο 15' είχαν και εκείνοι την αντίστοιχη διπλή στιγμή τους, με τους Ντιέγκο Κόστα και Τσάμπι Αλόνσο και τον εξαιρετικό Μπράβο να νικάει τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 19' είχε έρθει η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Μετά την τέλεια αντεπίθεση της Χιλής, ο Αλέξις Σάντσες έδωσε στον Αράνγκις που μοίρασε στον Βάργας και ο τελευταίος κάνοντας ντρίμπλα στον Κασίγιας πλάσαρε για το 1-0. Εκτός από ένα σκαστό σουτ του Ντιέγκο Κόστα (27') που κυριολεκτικά ήταν περιπατητής στο γήπεδο, οι Ισπανοί δεν είχαν καμία απάντηση για το γκολ. Θα πήγαιναν όμως στα αποδυτήρια με ένα ακόμα... τεμάχιο στην καμπούρα τους. Ο Αλέξις Σάντσες (43') εκτέλεσε το φάουλ, ο Κασίγιας δεν έδιωξε καλά και ο Αράνγκις στην επαναφορά πλάσαρε στην αριστερή γωνία για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα των Χιλιανών, με την Ισπανία να έχει αναιμική υπεροχή και να μην καταφέρνει να βάλει κάποιο γκολ, για να μπορέσει να έχει ελπίδες για κάτι περισσότερο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια