Ο Ριμπολόβλεφ ζήτησε για το πάρτι στο Σκορπιό τέσσερις εκπαιδευμένους αστυνομικούς, έναν σκύλο και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Ζήτησε ελικόπτερο με θερμικές κάμερες.
Θα πληρωθεί ακόμα και ο εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛ.ΑΣ.
Ο μεγιστάνας περιμένει απάντηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Αναλυτικό πίνακας με το κόστος των αιτημάτων του.
Το λιμεναρχείο έβγαλε από σήμερα απαγορευτικό για τα σκάφη να πλησιάζουν.

Τα 25α γενέθλια της

κόρης του μεγιστάνα πλησιάζουν, το ίδιο και η στιγμή που οι περίπου 100 καλεσμένοι της, θα φτάσουν στον μαγευτικό Σκορπιό, για να γιορτάσουν μαζί της, σε ένα σούπερ χλιδάτο πάρτι.

Κι όσο η ζάμπλουτη κόρη ασχολείται με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, ο μεγιστάνας μπαμπάς φροντίζει για την ασφάλεια τόσο εκείνης, όσο και των καλεσμένων της.
Ήδη, έχει καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για να του παρέχει αστυνομική προστασία. Κάτι που μπορεί να κάνει, σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε πριν από δύο χρόνια και ορίζει ότι όσοι έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ, μπορούν να νοικιάζουν αστυνομικούς, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος...

Τι έχει ζητήσει ο Ριμπολόβλεφ


Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, ο ρώσος μεγιστάνας, έχει ζητήσει από έναν εως τέσσερις εκπαιδευμένους αστυνομικούς, έναν σκύλο και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. 

Πόσο κοστίζουν αυτά;

Παροχές:                Κόστος:
Αστυνομικός          30 ευρώ/ώρα
Ελικόπτερο       1.500 ευρώ/ώρα
Σκύλος                    50 ευρώ + συνοδός

Πιο αναλυτικά: Ο κάθε αστυνομικός κοστίζει 30 ευρώ την ώρα. Το ποσό όμως ανεβαίνει, αν ο αστυνομικός χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός έδρας από την υπηρεσία του. Αν π.χ. στείλουν αστυνομικούς από την Αθήνα, τότε ο Ριμπολόβλεφ θα πρέπει να πληρώσει εξτρά, τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής αλλά και διαμονής τους.


Για το ελικόπτερο της Αστυνομίας, θα πρέπει να πληρώσει 1.500 ευρώ την η ώρα και μέσα σε αυτό το ποσό
περιλαμβάνεται η πλήρης λειτουργία μηχανημάτων και προσωπικού του ελικοπτέρου, το οποίο διαθέτει θερμικές κάμερες, σαρωτές και ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης εκρηκτικών και οπλων!

Έξοδα εκτός έδρας και για τον σκύλο


Τέλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος, κοστίζει 50 ευρώ την ώρα και θα πρέπει να είναι μαζί με τον συνοδό του.
Τόσο για τον σκύλο, όσο και για τον συνοδό του, εκτός από την αμοιβή των 50 ευρώ, θα πρέπει να πληρωθούν και τα "εκτός έδρας" που αναφέρουμε παραπάνω για τους Αστυνομικούς. Δηλαδή, έξοδα μετακίνησης σκύλου και συνοδου, έξοδα διατροφής και διαμονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, το αίτημα του Ριμπολόβλεφ στο Υπουργείο Δημόσιας Ταξης εξετάζεται και το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρχει θετική απάντηση, αφού είναι διατεθειμένος να καλύψει όλο το πακέτο εξόδων.

Ζήτησε και πλωτά του λιμενικού - Απαγορεύτηκε από σήμερα να πλησιάζουν σκάφη στο Σκορπιό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ρώσος μεγιστάνας, δεν έμεινε όμως μόνο στο αίτημα στην ΕΛ.ΑΣ.... Ζήτησε βοήθεια και από το λιμενικό και περιμένει και από εκεί απάντηση. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο ίδιος, δώρισε ένα υπερσύγχρονο περιπολικό σκάφος με μηχανήματα, οπότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι και στο λιμενικό, θα δεχθούν να... τον βοηθήσουν.

Πάντως, ήδη, όπως διαβάζουμε στο lefkadapress, το λιμεναρχείο Λευκάδας, έβγαλε απαγορευτικό για τα σκάφη από σήμερα στις 20.00 μέχρι και τις 24.00 6 Ιουνίου, για τη θαλάσσια περιοχή γύρω από το Σκορπιό, με αφορμή το πάρτι της κόρης, του Ρώσου μεγιστάνα.

Το απαγορευτικό είναι για προσέγγιση και αγκυροβολία σκαφών εντός της θαλάσσιας περιοχής που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων περιμετρικά του Σκορπιού αλλά και στο Σκορπίδι.
Επιτρέπεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση , μόνο η είσοδος στα διαπιστευμένα σκάφη μεταφοράς επιβατών προς το Σκορπιό καθώς και εκείνα που θα μεταφέρουν προσωπικό κάθε είδους προμήθεια για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής ανεξάρτητα από τις ποινικές και αστικές ευθύνες που συντρέχουν κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις διοικητικές κυρώσεις του άρθρου 157 του κώδικα Δημόσιου Ναυτικού Δικαίου


newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια