Το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία της για πρόκριση δτους 8 δίνει σε λίγο η Εθνική μας....

Η «γαλανόλευκη» κόντρα στην Κόστα Ρίκα (23:00, ΝΕΡΙΤ) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της - Με Καρνέζη και Καραγκούνη αναμένεται να ξεκινήσει ο Σάντος - Πώς θα παίξει η παρέα του Κάμπελ

Αντίστροφα μετράει πλέον.... ο χρόνος για την Εθνική μας ομάδα και το μεγάλο ραντεβού της με την Κόστα Ρίκα (23:00) για την πρόκριση τους «8».

Σε σπίτια, καφενεία, πλατείες, σε πόλεις και χωριά, όλοι οι Έλλημες ζουν και αναπνέουν για την ιστορική αναμέτρηση. Λίγο πριν από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, αν δεν υπάρξουν παράταση ή πέναλτι (ή και τα δύο), θα γνωρίζουμε εάν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα έχουν κάνει άλλη μία υπέρβαση, φέρνοντας την Ελλάδα στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Η Κόστα Ρίκα δεν είναι εύκολο εμπόδιο, αλλά σε καμία των περιπτώσεων αξεπέραστο. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η επιτυχημένη «συνταγή» με την Ακτή Ελεφαντοστού δεν φαίνεται να αλλάζει, επομένως πάμε σε μια επανάληψη εκείνης της 11άδας.

Ο Καρνέζης στο τέρμα, εκτός αν δεν είναι 100% έτοιμος και δοθούν τα γάντια στον Γλύκο, ενώ στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- ξεκινούν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας. 

Ο Μανιάτης σε ρόλο εξαριού, εσωτερικοί μέσοι οι Καραγκούνης και Σάμαρης (ο Κονέ είναι τραυματίας), αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμαράς.

Στον αντίποδα, η Κόστα Ρίκα του Χόρχε Λουίς Πίντο αναμένεται να ξεκινήσει με τον Νάβας στο τέρμα και οι υπόλοιποι θα είναι οι Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ και Μπολάνιος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια