Ο ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε 15 αναρχοάπλυτους στην Νέα Φιλαδέλφεια για να καταγγείλουν το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η λαοθάλασσα των συριζαίων
Ο ανεκδιήγητος νέος δήμαρχος μάζεψε 15 (ακριβολογούμε) συριζαίους, στην Νέα Φιλαδέλφεια που φώναζαν όχι στο γήπεδο της ΑΕΚ.
Η ξεφτίλα της υπόθεσης είναι ότι από τους 15 που μάζεψε, οι 11 δεν ήταν καν δημότες Νέας Φιλαδέλφειας και ερωτηθείς ένας από αυτούς, από φίλο της ΑΕΚ είπε ότι δεν θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ, έτσι....
χωρίς λόγο!!!
Διαβάστε τον διάλογο....
"Όχι, δεν μένω εδώ, (μένει στην Πετρούπολη) αλλά είμαι κατά του γηπέδου!!!". Σοκ; Έχει και συνέχεια: "Δεν θέλω το γήπεδο στην πόλη. Να γίνει αλλού ρε παιδιά, το γήπεδο. Όχι μέσα στα σπίτια".

Ο διάλογος συνεχίστηκε: "Έχεις δει πώς είναι το Άλσος; Σε τι κατάσταση που δεν θες να το... πειράξουν;", ρωτήθηκε εκ νέου ο άνθρωπος που ταξίδεψε στη Φιλαδέλφεια να φωνάξει "όχι" στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με άλλους 14. Η απάντησή του;
"Όχι, δεν έχω δει. Είχα έρθει πριν πολλά χρόνια στο Άλσος"! Τι άλλο να σχολιάσει κανείς;

Πίσω από τον βαρύγδουπο (αυτο)προσδιορισμό «Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών» κρύβονται δεκαπέντε άτομα (αριθμός 15)! Και οι μισοί και παραπάνω από αυτούς, δεν είναι καν κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, το «γύρω περιοχών» που αναφέρουν στον... τίτλο τους, πρέπει να έχει ως κέντρο τον... άξονα της γης, καθώς όπως λέγεται, μέσα στους 15 ήταν κάτοικοι από την Πετρούπολη, τον Πειραιά, το Περιστέρι, το Χαλάνδρι... Αυτοί είναι οι... πολίτες που κατάφεραν να ασχολούνται μαζί τους τα περισσότερα Μέσα και να τους δίνουν υπόσταση, παρότι στην... παλλαϊκή τους συγκέντρωση μαζεύτηκαν λιγότεροι απ' όσους κάθισαν στο οικογενειακό τραπέζι που κάναμε στο πατρικό μου την περασμένη Κυριακή.

Ξεκίνησε, δηλαδή, ο άλλος από την Πετρούπολη, να πάει να βρει άλλους 14 που έφαγαν κι αυτοί την... κίνηση μέχρι να φτάσουν Φιλαδέλφεια (εντάξει, οι περισσότεροι, όχι όλοι) και όλοι μαζί να διαδηλώσουν με αίτημα να μην δεντροφυτευτούν 2.112 δέντρα στο Άλσος (που ομολόγησε ότι έχει να επισκεφτεί από τη... μεταπολίτευση), όπως προβλέπει ο νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το εντυπωσιακό, όμως, δεν είναι αυτό. Άλλωστε, οι συγκεκριμένοι είναι... κατ' εξακολούθηση διαμαρτυρόμενοι. Για τα πάντα. Το έχουν... επάγγελμα. Το τρομερό είναι η στάση του εν δυνάμει Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Που όταν είδε 15 νοματαίους να έχουν μαζευτεί σε μια γωνία, έτοιμους να... διαδηλώσουν, δεν τους είπε «ρε παλικάρια, γυρίστε στα σπίτια σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας, που ήρθατε εδώ να μου ταράξετε την πόλη μου», αλλά στάθηκε στο πλευρό τους!

Είχα γράψει μετά τις εκλογές ότι ο κύριος Βασιλόπουλος θα πρέπει να επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο. Να καταλάβει ότι δεν στηρίχθηκε από ένα κόμμα του 3%, αλλά από ένα κόμμα εξουσίας, που έδωσε διέξοδο στην κάλπη σε ένα σημαντικό μέρος του λαού. Σε ένα ετερόκλητο κομμάτι της κοινωνίας που πείστηκε από το «πρώτη φορά αριστερά», μέσα στο πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί. Είναι υποχρεωμένος να κατανοήσει ότι είναι Δήμαρχος ΟΛΩΝ των δημοτών και όχι των... 7 που αποφάσισαν μαζί με άλλες 8... μεταγραφές (από... γύρω νομούς) να βάλουν τη Φιλαδέλφεια σε περιπέτειες.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και ανακοίνωση κάνοντας λόγο για "επίθεση τραμπούκων".

Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη...
χθεσινή επίθεση τραμπούκων στη συγκέντρωση κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με το οπαδικό κίνημα, αλλά προσιδιάζουν στη μαφία και ως τέτοιες θα μας βρουν απέναντί τους"...

Πρόκειται βέβαια για γελοία ανακοίνωση, αφού κανείς από τους φίλους της ΑΕΚ, δεν πείραξε κανέναν από τους 15 τ-συριζαίουςπου μαζεύτηκαν με εντολή Βασιλόπουλου, για να διαδηλώσουν κατά του γηπέδου της ΑΕΚ....

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πανηγυρίζουν όλοι οι αριστέροι με τις μεγάλες τσέπες που μπλοκάρουν το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά φυσικά από εντολή του gaurogay.
    Αλήθεια αυτή η λαοθάλασσα των 15 ατόμων που διαδήλωσε κατά του γηπέδου,το μεσημέρι πέρασε από την λαική στην Φιλαδέλφεια και αγόρασαν όλα τα καρότα;

    Αφήστε τα καρότα ρε παλικάρια και πιάστε τα αγκούρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.