Καρατζαφέρης: "Δεν γυρνάω στη ΝΔ γιατί δεν έχουν καλό καφέ" (VIDEO)

"Εγώ δεν έχω πρεμούρα, ο κ. Σαμαράς έχει πρεμούρα. Έχει συνειδητοποιήσει την αδυναμία του αλλά δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του . Με αυτή τη σύνθεση δεν μπορεί να προχωρήσει και θα καταστρέψει την Ελλάδα" ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. "Δεν μπορώ να δεχθώ
την ιδέα ότι ο  Βενιζέλος εκβιάζει, είναι ξεφτίλα" είπε, υπογραμμίζοντας ότι  αυτή "δεν είναι κυβέρνηση πυγμής και η Ελλάδα θέλει κυβέρνηση πυγμής. Αυτή είναι κυβέρνηση βολεμάτων" .

"Έρχεται η Χρυσή Αυγή, επελαύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι πρέπει να γίνει. Αν κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται τότε θα είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία. Η ακολουθούμενη αυτή πολιτική φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι συνεπάγεται για την Ελλάδα" είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέγοντας ότι πρέπει να το αντιληφθεί ο κ. Σαμαράς.  "Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως αξιωματική αντιπολίτευση η Χ.Α." σημείωσε.

Ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και ότι η παρούσα συγκυρία είναι χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα καθώς όπως είπε "τόσο τραυματισμένη τη Μέρκελ δεν θα τη βρούμε ποτέ". "Μπήκαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο 200 ευρωσκεπτικιστές, τρέμει το ενδεχόμενο να της διαλύσουν την Ευρώπη. Εκεί πηγαίνεις σαν ηγέτης της Ελλάδας-αν είσαι ηγέτης- και λες 'κυρία μου διαλύεται η Ευρώπη. Ή αλλάζει η πολιτική ή εγώ έφυγα από εδώ μέσα' και να τρέχει από πίσω του. Και του παρήγγειλα μέσω τρίτων και τετάρτων ότι αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ άσε εκείνους που μπορούν να το κάνουν, αλλά η Ελλάδα δεν θα χάσει την ευκαιρία να ξεφύγει από τα δεσμά της υποταγής" τόνισε.

parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια