Μια γάτα που κλέβει χασίς και το φέρνει στο σπίτι!!!

Υπάρχουν γάτες που γυρίζουν στα αφεντικά τους κι έχουν στο στόμα τους, ως λάφυρο του κυνηγιού του, ποντίκια, πουλιά ή ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Αλλά η γάτα της ιστορίας μας, είναι διαφορετική. Άτακτη στα...
όρια της παρανομίας!
Η αστυνομία στη νότια Νέα Ζηλανδία κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία ασυνήθιστη υπόθεση. Δέχτηκε τηλεφώνημα από την ιδιοκτήτρια μίας γάτας στην πόλη Ντιούντιν, η οποία είχε εμφανιστεί στο σπίτι κρατώντας στο στόμα της ένα σακουλάκι που περιείχε πέντε γραμμάρια χασίς! 

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Ρις Μουνρό είπε ότι μία κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε χθες το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ότι η γάτα της είχε αφήσει στο κατώφλι του σπιτιού ένα "σακουλάκι με ναρκωτικά", γράφουν οι Otago Daily Times.


"Ακούμε για γάτες που φέρνουν στο σπίτι ψόφια πουλιά και ποντίκια αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο", δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα.


Όπως είπε ο Μουνρό, διεξάγονται έρευνες για το θέμα καθώς παραμένει μυστήριο η προέλευση του χασίς, η τιμής της οποίας υπολογίζεται στα 86 δολάρια ΗΠΑ. 

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια