Η ιστορία δεν θα συγχωρήσει τον Σαμαρά γιατί επί των ημερών του διαμορφώθηκε αυτό το πολιτικό σκηνικό.....

Tα πρόβατα που και πάλι προτίμησαν τον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική άνοιξη με την ψευδαίσθηση ότι επέλεξαν Νέα Δημοκρατία θα πρέπει πλην των φόβων τους περί αστάθειας που θεωρούν το ευσταθούν να κατανοήσουν το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμόρφωσε
ο «ηγέτης» τους.
Η μετριότητα των ηγετών καθορίζει ως ένα βαθμό και τις ανακατατάξεις του πολιτικού σκηνικού. Αυτό έγινε επί ημερών Αντώνη Σαμαρά όταν:


*Είδαμε ένα μεγάλο κόμμα μία μεγάλη παράταξη να καταρρέει και να φθάνει στα χαμηλότερα ποσοστά της ιστορίας της.


*Είδαμε να σταθεροποιείται να μετατρέπεται σε ζώσα πολιτική δύναμη η ακροδεξιά στην χώρα μας να απειλεί την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος εξ αιτίας των αθλιοτήτων μιας κυβέρνησης που την μετέτρεψε σε ηρωική πολιτική δύναμη εξ αιτίας της βλακείας της.


*Είδαμε η δεξιά να μετατρέπεται σε μια μικρή…πολιτική άνοιξη με δεκάδες ανεξαρτήτους βουλευτές και δεκάδες προσπάθειες δημιουργίας δεξιών μικρών κομμάτων.


*Είδαμε φαινόμενα όπως το Ποτάμι που ξεκάθαρα γεννήθηκαν από τα διαπλεκόμενα για να σταματήσουν την άνοδο της αριστεράς του Σύριζα


*Είδαμε τον …Μπεο να μεγαλουργεί τον φωστήρα στον Μαραθώνα να σαρώνει,τον Γλέζο να καν ει κόμμα την Νέα Δημοκρατία να μας ζητά να ψηφίσουμε αυτούς που μέχρι χθες στην κυριολεξία έβγαζε η ίδια ανίκανους.


*Είδαμε για πρώτη φορά να πατώνουν όλες οι επιλογές ενός πολιτικού αρχηγού άλλα ο τελευταίος δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς να μην έχει την τσίπα να πει έστω και μία λέξη.


Για όλο αυτό το πολιτικό σκηνικό την αθλιότητα που διαμορφώνεται ευθύνονται οι μέτριοι πολιτικοί που δεν αποθάρρυναν μόνον με την παρουσία τους την γέννηση τέτοιων φαινομένων.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ενώ κατά την άποψή σου οι ψηφοφόροι που έτσι ψήφισαν ουδεμία ευθύνη φέρουν;
    Για το λόγο αυτό και δεν υπάρχει καμμία ελπίδα σωτηρίας της Ελλάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.