Γελάει ο Τζιτζικώστας με Μουρούτη και Ασημακοπούλου....

Σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, προσπάθησε να κάνει άνοιγμα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αποστόλη Τζιτζικώστα. Τα στελέχη της Συγγρού, συμπεριφέρονται σαν να μην έχει γίνει
απολύτως τίποτα τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμη και ο Γιώργος Μουρούτης, που προσπαθούσε να «κόψει» από τα media, τον κ. Τζιτζικώστα, αφήνει να εννοηθεί ότι προσωπικά διαφωνούσε με την επιλογή να μην δοθεί το χρίσμα στον νυν περιφερειάρχη. Επειδή, τόσο η Ασημακοπούλου, όσο και ο Μουρούτης, δεν γνωρίζουν από μεγάλες νίκες, καλό θα ήταν ν’ αφήσουν τα όψιμα φλερτ, πριν εξοργίσουν τον Τζιτζικώστα.

Το παλικάρι γνωρίζει από πρώτο χέρι, τον πόλεμο που δέχθηκε από τον σκληρό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά από τον πρωθυπουργό. Παρά ταύτα, επέλεξε να μην αντιδράσει γιατί είχε εμπιστοσύνη στους Μακεδόνες ψηφοφόρους. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα μοιραστεί την τεράστια επιτυχία, με την ανύπαρκτη επικοινωνιακά Μισέλ Ασημακοπούλου και τον Μουρούτη. Απεναντίας, ο Τζίτζι, απολαμβάνει την επιτυχία του, με ανθρώπους και στελέχη της Ν.Δ., που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις του Μαξίμου.
parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια