Τραγικός ο Σαμαράς βάζει διλήμματα στο λαό θυμίζοντας άλλες εποχές....

Αντί να βγει και να παραδεχτεί τις ανόητες επιλογές του για τις Περιφέρειες και τους Δήμους, που έφεραν την παράταξη της Ν. Δημοκρατίας να χάνει οριστικά τον Δήμο της Αθήνας, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, και την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, μεταφέρει
τα λάθη του στο λαό, βάζοντας του εκβιαστικά διλήμματα για την επόμενη Κυριακή, των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών και Ευρωεκλογών.

Ένας άνθρωπος αλαζόνας, που ενώ γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος, συνεχίζει και στο τέλος όταν αποδεικνύεται ότι έκανε λάθος τα φορτώνει σε άλλους....

Έτσι έκανε και με τον Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, ενώ έβλεπε ότι έχει αποδοχή στον κόσμο αντί να τον στηρίξει και να πάρει άνετα την Περιφέρεια κατέβασε το "κουτσό άλογο" Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα την συντριβή.

Στην Αθήνα έχει τον Κακλαμάνη που δηλώνει εδώ και ένα χρόνο ότι θα κατέβει για την Δημαρχία και στο τέλος σε συνάντησή τους τον κοροϊδεύει και τον φέρνει προ τετελεσμένου γεγονότος, κατεβάζοντας τον ανεκδιήγητο Σπηλιωτόπουλο, με αποτέλεσμα να χαθεί ο Δήμος.... Απόδειξη το 50% της αποχής.


Φέρνει τον πραγματικά αξιόλογο και κατ 'ομολογία όλων, τον καλύτερο ευρωβουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο και τον ρίχνει στην Μάχη της Περιφέρειας τελευταία στιγμή χωρίς καμία στήριξη. Αποτέλεσμα; Πάτος.


Τα ίδια έκανε και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε που έχασε η Ν. Δημοκρατία τον Δήμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Αττικής.


Αυτός ο άνθρωπος που τώρα πανηγυρίζει για πρωτογενή πλεονάσματα που έχουν γίνει με το αίμα τον Ελληνικού λαού, δεν είναι μόνο αλαζόνας, αλλά ένας επικίνδυνος άνθρωπος που κυβερνάει τη χώρα, βάζοντας εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες, ότι στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να ψηφίσουν τους υποψηφίους του, γιατί αλλιώς κινδυνεύει η σταθερότητα της χώρας....


Αντωνάκη πλησιάζει ο καιρός που θα είσαι παρελθόν και για το κόμμα αλλά και για τη χώρα και θα έχεις απεριόριστο χρόνο να ξανακάνεις κολλητή παρέα με τον ανεκδιήγητο, επικίνδυνο, συμμαθητή σου GAP.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια