Καταγγελία Κακλαμάνη για παράνομη προεκλογική δραστηριότητα του Αρούλη....

Για παράνομες προεκλογικές δραστηριότητες κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, κ. Ν. Κακλαμάνη.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Σύμφωνα με την παρ. 4/αρ. 5 του Ν.3870/2010, κατά την ημέρα διενέργειας

των εκλογών, καθώς και την παραμονή αυτής, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε άλλη προεκλογική δραστηριότητα.

Σήμερα (Σάββατο 17/05), από συγκεκριμένο call center, με αριθμό 2121211007, καλούνται ψηφοφόροι να υπερψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και να καταψηφίσουν τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως κάθε ψήφος στον Νικήτα Κακλαμάνη μειώνει τις πιθανότητες του Άρη Σπηλιωτόπουλου να είναι στο β' γύρο των εκλογών της Κυριακής!!!

Σήμερα, επίσης, στέλνεται προεκλογικό sms, με την επωνυμία «ΑΤΗΙΝΑ», το οποίο αναφέρει: «Η Αθήνα δεν ανέχεται άλλη απουσία, ούτε αντέχει την αναρχία. Η Αθήνα μπορεί να γίνει πόλη να ζεις, πόλη να ρθείς. Για την Αθήνα στηρίζουμε Άρη Σπηλιωτόπουλο.»

Σε επικοινωνία με την γραμματεία του κ. Σπηλιωτόπουλου, μας επιβεβαίωσαν ότι πράγματι γίνονται τηλέφωνα και αποστέλλονται sms, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην εταιρεία παροχής των παραπάνω υπηρεσιών και ότι θα φροντίσουν να σταματήσει άμεσα η απαγορευμένη αυτή προεκλογική δραστηριότητα.

Οι παραπλανητικές αυτές αστειότητες αποτελούν βάναυση παραβίαση της προεκλογικής περιόδου και για το λόγο αυτό θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, που προβλέπει ο παραπάνω νόμος, με καταγγελία του γεγονότος στην αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.

Καλούμε όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να κλείσουν τα αυτιά τους σε αυτές τις παράνομες ενέργειες, ενός πανικόβλητου υποψηφίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια