Ο Μπέος εκλέχτηκε δήμαρχος και απειλεί Θεούς και δαίμονες!!!!

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου,  Το ποσοστό, το οποίο συγκεντρώνει ο κ. Μπέος, ανέρχεται

στο 52,89%.
Σε δηλώσεις που έκανε προς το συγκεντρωμένο πλήθος και ενώ στον ουρανό είχαν αφεθεί λευκά περιστέρια, ο νέος δήμαρχος Βόλου, αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του, τους οποίους και χαρακτήρισε "ανθρώπους της αρπαχτής" που "επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού".

Δε σταμάτησε όμως εκεί. Επιτέθηκε κατά του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, τον οποίο χαρακτήρισε "μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια" και σχολίασε ότι τη Δευτέρα το πρωί η Κουμουνδούρου θα τον στείλει στο σπίτι του "ενώ εσείς τον στείλατε από απόψε" όπως είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες.

Ο νέος δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγουμένως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του "δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται", ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Βολιωτών.
==============================
Με την ευκαιρία και κάτι που διάβασα στο twitter.
(-Δήμαρχε καλησπέρα. Έχω να πληρωθώ από τον Δήμο έναν χρόνο τώρα.
- Εντάξει, Εργοτέλης-Βέροια 3-4 τελικό. 
Ο επόμενοςςςς.....)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια