Τραγικό ατύχημα με 9 ακροβάτες να πέφτουν στο κενό αφού έσπασε το σχοινί που τους κρατούσε....

Τουλάχιστον 9 μέλη ενός τσίρκου τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν έσπασαν τα σχοινιά που τους συγκρατούσαν, κατά τη διάρκεια ενός σόου στην πρωτεύουσα του Ρόουντ Άϊλαντ, το Πρόβιντενς, των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο επίτροπος δημόσιας ασφάλειας της πόλης, Στίβεν Πέιρ, δήλωσε πως "δεν είναι ξεκάθαρο το τί ακριβώς συνέβη. Η υπόθεση ερευνάται από τις τοπικές αρχές".



Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου New England Cable News, ένα από τα σχοινιά έσπασε όταν μία ομάδα ακροβατών έκανε μια βουτιά στο κενό, με αποτέλεσμα οκτώ γυναίκες ακροβάτες και ένας χορευτής να μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της περιοχής, με τις πληροφορίες να λένε πως έχουν ανακτήσει όλοι τις αισθήσεις τους.

"Όταν έπεσαν οι λαιμοί τους ήταν σαν να έσπαγαν. Ήταν απαίσιο", δήλωσε μέλος του ακροατηρίου, ενώ κάποιος άλλος είπε: "Έσβησαν τα φώτα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να δουν. Όταν τα φώτα άναψαν, μπορούσαμε να δούμε τα παιδιά να κείτονται στο πάτωμα. Για να το καλύψουν έσβησαν τις οθόνες που μετέδιδαν ζωντανά το σόου".

Ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας, δήλωσε πως ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετώπισαν τέτοιου είδους προβλήματα. Είναι ασαφές για ποιο λόγο κατέρρευσε ο μηχανισμός, την ώρα που οι υπάλληλοι για το τσίρκο δεν έχουν αποφασίσει εάν θα συνεχίσουν τις παραστάσεις. Το συγκεκριμένο τσίρκο έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2014.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια