Στις 7 ακριβώς το πρώτο exitpoll και στις 10:30 η εκτίμηση νίκης....

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα του exitpoll, το οποίο θα μεταδοθεί στις 19.00. Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι κοινό για όλα τα κανάλια που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αφορά
στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

 Με το κλείσιμο της κάλπης στις 19.00, το zouzouni news θα σας μεταδώσει το αποτέλεσμα του exit poll των καναλιών. Το αποτέλεσμα θα είναι κοινό για όλα τα κανάλια που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αφορά στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Ακριβής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα, μέσω του exit poll αναμένεται να υπάρξει κατά τις 20.30 το βράδυ.

Όπως έχει γίνει γνωστό για τον σημερινό πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συγχρηματοδοτήσει ένα exit poll για το Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καθώς και για τις Ευρωεκλογές, στις 25 Μαΐου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μεταδώσουν και πάλι ένα ενιαίο exit poll για το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, καθώς και ένα που θα έχει διεξαχθεί σε εθνικό επίπεδο για τις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα του exit poll θα ανακοινωθούν στις 19.00 ακριβώς, μετά δηλαδή το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, και μεταδίδονται σε ταυτόχρονη μετάδοση από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια