38 καθάρματα ισλαμοφασίστες βίαζαν επί ώρες μια 15χρονη και μια 17 χρονη στην Μαλαισία....

Τα γουρούνια έχουν το ίδιο πρόσωπο και στην Ινδία και στην Μαλαισία και παντού.
Η αστυνομία στην Μαλαισία έχει συλλάβει ήδη 13 άτομα και αναζητούν και άλλους υπόπτουςΟι άνδρες τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο επί ώρεςΗ υπόθεση της Μαλαισίας είναι ακόμα μια στην θλιβερή λίστα των
βιασμών σε χώρες όπως η Ινδία και το ΠακιστάνΠιο πρόσφατο κρούσμα, ο βιασμός δυο κοριτσιών 14 και 15 ετών στην Ινδία και ο απαγχονισμός τους από ομάδα ανδρών

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον αποτροπιασμό που προκαλεί η πράξη του ομαδικού βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 15 ετών και μιας φίλης της 17 ετών από 38 άνδρες!

Η αστυνομία της Μαλαισίας έχει συλλάβει 13 άνδρες μεταξύ των οποίων και πατέρας με τους δυο του γιούς, και αναζητεί και άλλους υπόπτους μετά την καταγγελία ότι ένα 15χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από 38 άνδρες σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα, όπως αναφέρει σήμερα ο τοπικός Τύπος.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Astro Awani και η εφημερίδα The Star αναφέρουν ότι η επίθεση σημειώθηκε στο βόρειο κρατίδιο Κελαντάν στις 20 Μαΐου όταν το κορίτσι αφού συναντήθηκε με μια φίλη της αναγκάστηκαν από κάποιους άνδρες να μπουν σε μια άδεια καλύβα, στέκι τοξικομανών της περιοχής.

Οι άνδρες βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο τα κορίτσια επί ώρες.

Η επίθεση αυτή έχει προκαλέσει την οργή των οργανώσεων προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών. Εξάλλου στελέχη ενός μουσουλμανικού κόμματος, το οποίο κυβερνά το κρατίδιο, δήλωσαν ότι η πρότασή τους να υιοθετηθούν οι διατάξεις του ισλαμικού νόμου (χουντούντ), που προβλέπει αυστηρές ποινές, θα αποθαρρύνει τους επίδοξους εγκληματίες.

Στη Μαλαισία σχεδόν 3.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στην αστυνομία το 2012, ενώ στο 52% των περιπτώσεων θύματα ήταν κορίτσια μικρότερα των 16 ετών.

 
Τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον διοικητή της αστυνομίας του Κελαντάν, αναφέρουν ότι την έφηβη βίασαν 38 άνδρες. Η ομοσπονδιακή αστυνομία δεν έχει σχολιάσει την υπόθεση.

Αρκετοί από τους άνδρες που έχουν συλληφθεί έχουν βρεθεί θετικοί στην αμφεταμίνη, επισημαίνει ο Τύπος. Η εφημερίδα The New Strait Times σημειώνει ότι ένας άνδρας και οι δύο έφηβοι γιοι του είναι μεταξύ των συλληφθέντων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, θα μπορούσε να έχει αναληφθεί δράση, αν οι χωρικοί είχαν καταγγείλει την παρουσία των τοξικομανών στην περιοχή.

Στη Μαλαισία σχεδόν 3.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στην αστυνομία το 2012, ενώ στο 52% των περιπτώσεων θύματα ήταν κορίτσια μικρότερα των 16 ετών, όπως επισημαίνουν τα στοιχεία της αστυνομίας.

Όσοι κρίνονται ένοχοι για βιασμό καταδικάζονται σε έως και 30 χρόνια κάθειρξη και μαστιγώσεις, όμως πολλοί άνθρωποι, κυρίως μέσω του Διαδικτύου ζητούν να επιβάλλονται αυστηρότερες ποινές.

«Παρατηρούμε μια αύξηση των βιασμών διότι τα αγόρια μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου πιστεύουν ότι μπορούν να ασκούν βία», δήλωσε η Σούρι Κέμπε της οργάνωσης Αδελφές στο Ισλάμ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια