Πριν ψηφίσω μην ξεχάσω: 3.124 αυτοκτονίες από το 2009 μέχρι το 2012....

Πριν ψηφίσω να μην ξεχάσω: Μέσα στην κρίση οι αυτοκτονίες παρουσίασαν αύξηση πάνω από 44% ενώ το ποσοστό γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού αυξήθηκε κατά 272,7%!
Η «μεγάλη επιτυχία» των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταγράφεται, συν τις άλλοις, και στα επίπεδα γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού. Συνεπώς ο ψηφοφόρος θα πάει στην κάλπη κουβαλώντας μαζί του την κακή ψυχολογία που απλώνεται σαν βραχνάς στην πραγματική οικονομία.
Επειδή, πολλοί ακόμα, αναρωτιούνται με τι κριτήρια θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός τους δίνουμε την απάντηση:

-3.124 αυτοκτονίες μέσα σε μία τριετία, από το 2009 μέχρι το 2012
-Από το 2007 μέχρι το 2011 έχουμε έκρηξη αυτοκτονιών που αγγίζει το 44%!
-272,7% αυξήθηκε το ποσοστό γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού από 3,3% το 2008 σε 12,3 % το 2013!

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αφού συνέτριψε το θεμέλιο λίθο του κράτους που είναι η κοινωνική συνοχή, αφού διέλυσε το κύτταρο της κοινωνίας που είναι η οικογένεια, ζητά τώρα από τον ελληνικό λαό να στηρίξει την κυβερνητική σταθερότητα.
Ειδικά τα δεδομένα που σχετίζονται με την ανεργία και τη φτώχεια, την ανθρώπινη διαβίωση, το αδιέξοδο των νέων, τη μόρφωση, τη δημόσια υγεία, τα ψυχικά νοσήματα, τον αλκοολισμό, το προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα συνεχίσουν να απειλούν καθημερινά την όποια «αναπτυξιακή πορεία» της χώρας και ορισμένα μάλιστα απ' αυτά θα επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Αρνητικό παράγοντα αποτελεί η έλλειψη προοπτικής και ελπίδας για το μέλλον, γεγονός που απενεργοποιεί το έλλειμμα ανθεκτικότητας των πολιτών και ενεργοποιεί αυτοκαταστροφικούς μηχανισμούς.
Συνεπώς είναι προφανές με ποια κριτήρια θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Το μείζον ερώτημα όμως σε αυτές τις εκλογές είναι άλλο:
Με ποιο θάρρος ή θράσος, μπορούν κάποιοι - μετά από όλα αυτά - να κοιτούν τον λαό στα μάτια και να του ζητούν την ψήφο του; 
newsbomb.gr/
Share on Google Plus

About zouzouni zou

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...