Πάλι στο μηδέν. Κανένα ίχνος για το Boeing 777 στον Ινδικό ωκεανό....

Φόβοι ότι εξαντλήθηκε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας  - Σήμερα, Τρίτη, κλείνει ένας μήνας από τότε που χάθηκε το μοιραίο αεροσκάφος με 239 επιβαίνοντες από τα ραντάρ
Οι δυνάμεις αναζήτησης για τα συντρίμμια του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου δεν έχουν εντοπίσει ακόμη από πού προέρχονταν τα σήματα που φαίνεται να έλαβαν από τα βάθη του Ινδικού Ωκεανού.

Ο επικεφαλής  των επιχειρήσεων της Αυστραλίας για την αναζήτηση του χαμένου Boeing, Άνγκους Χιούστον, είπε νωρίς την Τρίτη ότι ο εξοπλισμός αναζήτησης της θέσης των δύο νέων ηχητικών σημάτων που έλαβε το πλοίο Ocean Shield δεν βρήκε τίποτε απολύτως στην περιοχή αναζήτησης. Τα νέα σήματα ελήφθησαν για πρώτη φορά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς την Κυριακή.

Ο χρόνος για να βρεθούν τα μαύρα κουτιά του Boeing μπορεί ήδη να έχει εξαντληθεί, αφού η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους κρατάει περίπου ένα μήνα, όσο δηλαδή αγνοείται και το αεροσκάφος.

«Δεν έχει υπάρξει καμία περαιτέρω επαφή με οποιοδήποτε σήμα  και πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτηση για αρκετές ημέρες μέχρι το σημείο όπου δεν θα υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι μπαταρίες θα έχουν αποφορτιστεί», δήλωσε ο Χιούστον.

protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια