Επειγόντως στην Νικολούλη να ψάξει να βρει την ....Μπάγερν γιατί σήμερα απουσίαζε από το γήπεδο....

Ποιο ντέρμπι; Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοπέδωσε την Μπάγερν με 4-0 μέσα στο Μόναχο και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.
Η ομάδα του Κάρλο Ανσελότι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και μόλις στο 9΄ το σουτ του Μπέιλ σε κενή εστία πέρασε άουτ. Στο 12΄ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Ντι Μαρία και τελικά το γκολ ήρθε στο 15΄. Από το κόρνερ του Μόντριτς ο Ράμος έπιασε κοιμώμενη την άμυνα της Μπάγερν και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε και το δεύτερο χτύπημα. Μετά από φάουλ του Μόντριτς, ο Πέπε πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ράμος ξανά από κοντά έκανε το 0-2.

Οι “Βαυαροί” εξακολουθούσαν να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και το “πάρτι” των Μαδριλένων συνεχίστηκε. Ο Ρονάλντο προειδοποίησε στο 27΄ και στο 34΄ έκανε το 0-3 μετά από πάσα του Μπέιλ στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έριξαν στροφές, ο ρυθμός έπεσε και η Μπάγερν προσπάθησε να μειώσει με τον Ρόμπεν στο 57΄ και τον Ριμπερί στο 60΄. Η Ρεάλ άγγιξε το 0-4 με τον Μπενζεμά στο 65΄, ενώ το σουτ του Κρόος πέρασε ελάχιστα άουτ στο 78΄.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό όταν ο Ρονάλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ υπέγραψε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72’ Πιζάρο), Ριμπερί (72’ Γκέτσε), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Μαρτίνεζ) 

Ρεάλ Μαδρίτης (Kάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια