Αναγνώρισαν τους συντρόφους του Μαζιώτη από κάμερες ασφαλείας ως ομάδα υποστήριξης...

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ''έδωσαν'' στην Αντιτρομοκρατική την ομάδα υποστήριξης από την έκρηξη του αυτοκινήτου βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας.
Βάσιμο πλέον θεωρείται το σενάριο της συνεργασίας του Μαζιώτη με τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Γνωρίζουν την ταυτότητα και των δύο ''πρωτοπαλίκαρων'' του Μαζιώτη αλλά έχασαν τα ίχνη τους!

Τους δυο... “κολλητούς” του Νίκου Μαζιώτη και παράλληλα συνοδοιπόρους του στο λεγόμενο “Αντάρτικο Πόλης” γνωρίζει η Αντιτρομοκρατική, πλην όμως δεν μπορεί να τους εντοπίσει.

Έπειτα από την βομβιστική επίθεση που μετέτρεψε σε συντρίμμια ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο τις Αθήνας, και τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για την εμπλοκή του Ν. Μαζιώτη και της ομάδας του στο χτύπημα, στο τραπέζι των ερευνών έπεσαν πάλι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε τράπεζα των Μεθάνων, όπου είχε καταγραφεί ο Μαζιώτης, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τις Αντιτρομοκρατικής, μαζί με τους δυο “συντρόφους” του να ληστεύουν το υποκατάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “newsit”, οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει στην ταυτότητα των δυο προσώπων που φέρεται να στελεχώνουν των Ν. Μαζιώτη, στης ληστείες που διέπραξε στην Πελοπόννησο, προκειμένου να ενισχύσει με χρήματα των λεγόμενο “Επαναστατικό ταμείο”.

Αυτά τα δυο άτομα είναι γνωστά και από το παρελθόν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά και στην Κρατική Ασφάλεια, καθώς είχαν έντονη δραστηριότητα στο πολιτικό χώρο των Αντειεξουσιαστών.
Όμως και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν από περίπου δυο χρόνια τα ίχνη τους χάνονται, τόσο από τα συγγενικά τους πρόσωπα, όσο και από τους πολιτικούς χώρους που δραστηριοποιούνταν.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία δεν φαίνεται να είναι άσχετη, καθώς συμπίπτει χρονικά με το νέο πέρασμα που έκανε στην παρανομία ο Ν. Μαζιώτης και η συμβία του.
Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο την ομάδα Μαζιώτη να πλαισιώνουν οι δυο «κολλητοί» του που έσβησαν τα ίχνη τους πριν από δυο χρόνια ώστε να περάσουν στην βαθιά παρανομία μαζί με το «σύντροφο» του.

Εντόπισαν την ομάδα υποστήριξης από τις κάμερες

Στο μεταξύ και όσων αφορά στην βομβιστική επίθεση στο κέντρο τις Αθήνας, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, αλλά και από κάμερες σε τράπεζες και καταστήματα, κατάφεραν να εντοπίσουν όχι μόνο την κίνηση του οχήματος βόμβα, αλλά ακόμα και την ομάδα υποστηρίξεις που είχε ο οδηγός του οχήματος.

Η μαύρη μοτοσυκλέτα τύπου “εντούρο” της οποίας ο οδηγός φυγάδευσε το “σύντροφο” του- των οδηγό του οχήματος βόμβα- ακολουθείται από μια δεύτερη μοτοσυκλέτα με κόκκινο χρώμα, αλλά κι ένα λευκό αυτοκίνητο. Εκτιμάτε πως πρόκειται για την ομάδα υποστήριξης.

Τέλος στην Αντιτρομοκρατική πια έχουν βάσιμες υποψίες, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα από το Ν. Μαζιώτη, για σύμπραξη του καταζητούμενου “αντάρτη πόλης” με το δραπέτη τις “17.Ν” Χ. Ξηρό.


newsit.gr/
Share on Google Plus

About zouzouni zou

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...