Σουηδέζα κατήγγειλε ότι τη βίασαν 3 Κύπριοι και ένας Ρουμάνος αλλά φυλακή πήγε αυτή....

Η νεαρή έστειλε Πασχαλιάτικα 3 Ελληνοκύπριους, καθώς και 1 Ρουμάνο στα κρατητήρια για την υπόθεση βιασμού της μετά από ξέφρενο πάρτι στην Αγία Νάπα...

Η 21χρονη Σουηδέζα διασκέδαζε με φίλες της στην Αγία Νάπα, γνωστή για τα ξέφρενα πάρτι της, αλλά την επόμενη ημέρα κατέθεσε στην αστυνομία ότι βιάστηκε σε παραθαλάσσια τοποθεσία αφού αποπλανήθηκε από νεαρό άτομο.

Για την υπόθεση τέθηκαν υπό 8μερη κράτηση ένας Ε/κ και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι όμως εν τέλει δεν κατηγορήθηκαν και αφέθησαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό εναντίον τους.

Την θέση τους όμως πήραν δύο άλλοι Ε/κ, οι οποίοι και ετέθησαν επίσης υπό 8μερη κράτηση.

Μετά από μόλις 2 μέρες και αυτοί αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς νιώθοντας τύψεις η 21χρονη ομολόγησε ότι σκαρφίστηκε η ίδια τα περί βιασμού της, λόγω του ότι ντράπηκε το τι θα πουν οι φίλες της για ΄κείνη, στέλνοντας πασχαλιάτικα στα κρατητήρια 8 αθώους ανθρώπους.

Εν τέλει, όπως η ίδια παραδέχθηκε, είχε κλείσει 'ραντεβού σεξ' με έναν από τους 4, με τον οποίο ήρθε σε συνουσία.

Η 21χρονη κατηγορήθηκε για δημόσια βλάβη και μέχρι την τακτική δικάσιμό της στις 5 Μαίου, της επιβλήθηκε εγγύηση 1.000 ευρώ προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη, χρήματα που δήλωσε πως δεν είχε, καταλήγοντας στις Κεντρικές Φυλακές.


newsit.com.cy/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια