Έσπασαν με σφυρί το δάκτυλο λογιστή που χρωστούσε σε τοκογλύφο (pics)

Αγριότητα που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους!
Η συμμορία των "μπράβων" με αρχηγό πυγμάχο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για εκβιασμούς, ακολουθώντας τις μεθόδους μαφίας, δεν δίστασε να σπάσει το μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού ενός λογιστή, ο οποίος χρωστούσε σε τοκογλύφο 10.000 ευρώ!
Ο εφιάλτης για τον 45χρονο άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν δανείστηκε από έναν τοκογλύφο 10.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να υποψιάζεται τι τον περιμένει... Τον Δεκέμβριο έδωσε στον τοκογλύφο 20.000 ευρώ, αλλά εκείνος δεν έμεινε ικανοποιημένος και ζήτησε από τον λογιστή άλλες 10.000 ευρώ στα τέλη Ιανουαρίου!
Όταν εκείνος αρνήθηκε, ο τοκογλύφος αφού "νοίκιασε" τους "μπράβους", του έκλεισε ραντεβού σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην Καλλιθέα. Ανυποψίαστος, ο 45χρονος έπεσε στην παγίδα και πήγε στο ραντεβού.
Τότε μαζί με τον τοκογλύφο εμφανίστηκαν μπροστά του τρεις "φουσκωτοί", οι οποίοι τον άρπαξαν, με τη βία του έβαλαν το αριστερό χέρι σε ένα τραπέζι και με πρωτοφανή αγριότητα, του έσπασαν το μικρό δάκτυλο με ένα σφυρί!

Δεν σταμάτησαν μάλιστα εκεί, αφού φεύγοντας του έκλεψαν και 1.000 ευρώ που είχε μαζί του. Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στο τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας και την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών.
Έσπασαν το σαγόνι ιδιοκτήτη καταστήματος για 14 ευρώ!
Η περίπτωση του λογιστή δεν ήταν η μοναδική που οι "μπράβοι" με πρωτοπαλίκαρο τον πυγμάχο, είχαν ξυλοκοπήσει τα θύματα τους επειδή δεν ήταν "συνεργάσιμα". Τον Οκτώβριο, τρία μέλη της συμμορίας πήγαν σε μία καφετέρια στο Παλαιό Φάληρο.
Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν και ο νεαρός ιδιοκτήτης τους έφερε τον λογαριασμό, ο οποίος ήταν 14 ευρώ, εκείνοι του είπαν, σύμφωνα με την αστυνομία : "τι είναι αυτό, από 'δώ και πέρα εσύ θα πληρώνεις, όχι εμείς".

Ο 25χρονος τους απάντησε ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό και τότε μπροστά τα μάτια του πατέρα του, τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να σπάσει το σαγόνι του και μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, έπινε νερό με καλαμάκι για έξι μήνες!
200 με 1.500 ευρώ το μήνα για το κάθε κατάστημα
Οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης εκβιαστών μετά από πολύμηνη έρευνα και με τη βοήθεια του "κοριού" της αντιτρομοκρατικής, συνέλαβαν τελικά 17 άτομα, μέλη της συμμορίας, ενώ στη δικογραφία υπάρχουν ακόμη 24 άτομα τα οποία αναζητούνται...

Όπως προέκυψε, η συμμορία πουλούσε προστασία σε τουλάχιστον 22 ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Αττική, Κόρινθο, Ηλεία και Πάτμο και η "ταρίφα" που έπαιρνε μηνιαίως ήταν από 200 έως 1.500 ευρώ το κάθε κατάστημα.
Όσοι από τα θύματα δεν "υπάκουαν" στους "νονούς", τους απειλούσαν, τους χτυπούσαν, ενώ σε δύο περιπτώσεις είχαν πυροβολήσει εναντίον τους για εκφοβισμό, ακόμη και με καλάσνικοφ, όπως στην περίπτωση ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας γιατί απαιτούσαν 200.000 ευρώ ως αποζημίωση για εργαζόμενο που είχε απολυθεί από την εταιρία και στην συνέχεια, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλος της συμμορίας.
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια