Προδότη χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τον βουλευτή που ανεξαρτητοποιήθηκε

Ιούδα, συκοφάντη και προδότη αποκαλεί η Χρυσή Αυγή τον πρώην βουλευτή της Χ. Αλεξόπουλο, και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του.
Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος έστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής στην επιστολή του εξηγούσε πως πήρε την απόφαση του αυτή μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας ουτε λίγο ούτε ούτε πολύ οτι δεν γνώριζε τη δράση της. 

Διαβάστε την ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται η Χρυσή Αυγή στον πρώην βουλευτή της Χ. Αλεξόπουλο.

''Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη. 

Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας. 

Τον καλούμε να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. 

Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας''. 


newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια