Δείτε τα προφυλακτικά του μέλλοντος!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι ανά τον πλανήτη που δεν λαμβάνουν προφυλάξεις με το επιχείρημα ότι μειώνονται οι επιδόσεις τους αλλά και η απόλαυση. Συνέπεια τα αφροδίσια νοσήματα σε παγκόσμιο επίπεδο να αυξάνονται κατακόρυφα. 

Από την πλευρά τους οι επιστήμονες βάζουν τα δυνατά τους για να σχεδιάσουν προφυλακτικά από νέα υλικά σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνουν τη χρήση τους.  

ηλεκτρικό 
Οι επιστήμονες Fraz Peer και Andrew Quitmeye του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia έδωσαν τις προηγούμενες ημέρες στη δημοσιότητα τη νέα τους πατέντα. Πρόκειται για ένα "ηλεκτρικό" προφυλακτικό το οποίο είναι κατασκευασμένο από αγώγιμο υλικό. Κατά μήκος έχει ηλεκτρόδια για να παρέχει μικρά ηλεκτρικά ερεθίσματα για αυξημένη διέγερση και ευχαρίστηση. Με το τρόπο αυτό οι επιστήμονες θέλουν να παρακινήσουν το χρήστη να μην το αποφεύγει. Προς το παρόν το project βρίσκεται υπό δοκιμή. 

από νανουϊλικάΟι ειδικοί  Aravind Vijayaraghavan και η ομάδα του από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο δουλεύεουν πάνω στην κατασκευή προφυλακτικών από νανουιλικά τα οποία αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω τη φυσική αίσθηση κατά την διάρκεια της επαφής.

Τα νανουϊλικά πρόκειται γαι υλικά τα οποία έχουν διάμετρο έως και 10.000 φορές μικρότερη από τη διάμετρο μιας ανθρώπινης τρίχας ενώ λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν ανοίγουν νέες και συναρπαστικές προοπτικές σε τομείς όπως η μηχανολογία, η τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών, η ιατρική και τα φαρμακευτικά προϊόντα. 

σφίγγει απαλάΟ Benjamin Strutt και μια ομάδα από το Ηνωμένο Βασίλει σχεδιάζει ένα αρσενικό προφυλακτικό από ένα σύνθετο υλικό το οποίο  έχει σχεδιαστεί για να σφίγγει ελαφρά κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής, ενισχύοντας την αίσθηση και την αξιοπιστία του.

Ultra απαλόΟ Jimmy Mays του Πανεπιστημίου του Tennessee στις ΗΠΑ αναπτύσει και δοκιμάζει  ένα προφυλακτικό από ένα  εξαιρετικά ελαστικό πολυμερές, το οποίο του επιτρέπει να είναι λεπτότερο, μαλακότερο και θα στοχίζει λιγότερο.

σε...πακέτοΟ Ron Frezieres του Συμβουλίου  Οικογενειακής  Υγείας της Καλιφόρνιας σκοπεύει να αναπτύξει ένα ισχυρό και πιο λεπτές ανδρικό προφυλακτικό από πολυαιθυλένιο.

με κολλαγόνοΟ Mark McGlothlin της Apex Medical Technologies, Inc στις ΗΠΑ αναπτύσσει ένα ανδρικό προφυλακτικό χρησιμοποιώντας ινίδια κολλαγόνου για μεγαλύτερη απόλαυση.
Share on Google Plus

About zouzouni zou

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...