Τηλεοπτική αθλιότητα Τράγκα - Άδωνι. (βίντεο)

Από την μια ο Τράγκας, ίσως ο εξυπνότερος παρουσιαστής της τηλεόρασης που είναι μανούλα στο να κάνει "νούμερα" πουλώντας και τη ψυχή του στο διάβολο, αν χρειαστεί....
Από την άλλη ο τηλεπλασιέ Άδωνις που πρέπει να έχεις νοητική στέρηση, για να καταλάβεις αυτήν την άθλια πολιτική ενός ανθρώπου που δεν έχει καμία ηθική αξία, αφού είναι ικανός την μια μέρα να σε σκυλοβρίζει (όπως έκανε με τον Σαμαρά) και την άλλη να σε κάνει Θεό γιατί σε πήρε στο κόμμα του.. Η πολιτική αθλιότητα στα καλύτερα της....
Αλήθεια υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που θα ψηφίσει αυτόν τον τύπο όταν γίνουν εκλογές; 
Και όμως, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί λοβοτομημένοι που θα το κάνουν. 

Επεισοδιακή ήταν η τηλεοπτική συνάντηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον Γιώργο Τράγκα, στην εκπομπή του, «Ελεύθερος σκοπευτής». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα τους.

Ο Υπουργός Υγείας απάντησε σε όλα όσα του προσάπτουν κατά καιρούς δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «δεν γλύφω τους Γερμανούς» ενώ για άλλη μια φορά τάχθηκε υπέρ του μνημονίου και των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Στη συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την αντιπάθειά του και την πλήρη διαφωνία του με τους κομμουνιστές ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλεξη Τσίπρα ότι υποστηρίζουν τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα που τον χαρακτήρισε εγκληματία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα και γι” αυτή την επιτυχία υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια στον διεθνή τύπο.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιώργο Τράγκα:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια