Δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη: Βγήκε γυμνός και ήθελε να φύγουμε....

Στο φως η ανατριχιαστική ομολογία των δραστών για το στυγερό έγκλημα που διέπραξαν - Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο, αλλά και οι δύο συμφωνούν στην αιτία της δολοφονίας...
Οι νεαροί ομολόγησαν το φόνο που διέπραξαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας τον φορτώνει στον άλλον. Συγκεκριμένα ο Ελληνας υποστηρίζει ότι ο Γεωργιανός χτύπησε με τη σιδηρογροθιά τον ιερέα και στη συνέχεια τον στραγγάλισε με το πουκάμισο, ενώ ο αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι το φόνο τον έκανε ο ανήλικος. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αλλοδαπός είναι ο φονιάς αλλά για την ώρα δεν μπορούν να αποκλείσουν και τη δική του εκδοχή...

Στο φως όμως έρχονται και οι ομολογίες των δραστών που περιέγραψαν με ανατριχιαστικό τρόπο, τα όσα έγιναν στο σπίτι  του Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή. 

''Μας άνοιξε το σπίτι και μπήκαμε όλοι μαζί στην κουζίνα. Του είπαμε να μας δώσει τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει, αλλά ο ιερέας μας έδωσε μόνο 10 ευρώ. Όταν βγήκε γυμνός από το δωμάτιο και μας είπε να φύγουμε γιατί δεν πρόκειται να μας δώσει άλλα χρήματα ο ο Ν.Π (ανήλικος Έλληνας) άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι μέχρι που τον σκότωσε. Μετά τον μετέφερε στην κουζίνα, όπου τον έπνιξε με ένα πουκάμισο'' ανέφερε ο 24χρονος Γεωργιανός.

Οι κατηγορούμενοι όπως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαιναν στο σπίτι του θύματος. Οπως επικαλέστηκαν οι ίδιοι στην προανάκριση, ήθελαν χρήματα για να πάνε την Κυριακή να παρακολουθήσουν αγώνα στην πίστα καρτ στην Καλαμάτα. Γι' αυτό, εκτιμούν αστυνομικές πηγές, αναστάτωσαν το σπίτι πριν φύγουν ψάχνοντας τα πάντα στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκαν σε άτομα που ο άτυχος αρχιμανδρίτης γνώριζε και θα επέτρεπε να μπουν οποιαδήποτε ώρα στο σπίτι του, καθώς δεν υπήρξε καμία παραβίαση, ωστόσο όλοι οι χώροι βρέθηκαν από τους αστυνομικούς άνω - κάτω.

Οι δολοφόνοι τραυμάτισαν αρχικά με οικιακό σκεύος (τηγάνι) τον 54χρονο αρχιμανδρίτη στο κεφάλι και όταν αυτός έπεσε αναίσθητος και γυμνός στο πάτωμα, τον στραγγάλισαν με ένα πουκάμισο που βρήκαν στο δωμάτιο.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια