Αδίστακτοι δολοφόνοι οι τούρκοι πίσω από τη γιάφκα στου Γκύζη....

Με πλαστά στοιχεία και οι τέσσερις συλληφθέντες Τούρκοι τρομοκράτες. 
Ο ένας φέρεται να συμμετείχε σε πολλές δολοφονίες στην Τουρκία, όπου καταζητείται τα τελευταία 18 χρόνια! 
Καλάσνικοφ, πιστόλια και εκρηκτικά ανάμεσα στα όσα βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Γεναδίου.
Ένα... ανώνυμο τηλεφώνημα οδήγησε ξανά την αντιτρομοκρατική στη γιάφκα του Γκύζη.
Άνθρωποι ικανοί να σκοτώσουν, που καταζητούνται διεθνώς είναι οι τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα γιάφκα στην οδό Γεναδίου στου Γκύζη. 

Συλληφθέντες είναι τέσσερις Τούρκοι ηλικίας 25, 33, 41 και 49 ετών. 

Όλοι τους είναι άνθρωποι φαντάσματα, αφού τα χαρτιά τους (διαβατήρια, άδειες παραμονής ή χορήγηση ασύλου) είναι πλαστά. Και οι τέσσερις είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C. 

Εις βάρος του 49χρονου Τεκίν Χουσεΐν (στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πλαστή ταυτότητα βουλγαρικών Αρχών με διαφορετικά στοιχεία από τα πραγματικά) εκκρεμεί, εκτός από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, και ελληνικό. Τον Οκτώβριο του 2011, σε διαμέρισμα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης είχε προκληθεί ισχυρή έκρηξη. Αργότερα αποδείχτηκε πως ο τρομοκράτης ένοικός του "πειραματιζόταν" με μια χειροβομβίδα και ένα εκρηκτικό που ονομάζεται το "εκρηκτικό των φτωχών". 

Η έκρηξη είχε αποκαλύψει πως μέσα στο διαμέρισμα ήταν "χτισμένα" πολλά όπλα και εκρηκτικά. Η Αντιτρομοκρατική είχε τότε προχωρήσει σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο Τεκίν. Λίγο μετά όμως ο 49χρονος, σήμερα, Τούρκος αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό εις βάρος του. 
Αυτά ήρθαν αργότερα, τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, όταν "μίλησαν" τα όπλα και έδειξαν πως είχαν πάνω τους αποτυπώματα και DNA του 49χρονου. Τότε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης αλλά ο Τεκίν είχε προλάβει κι είχε εξαφανιστεί.

Όσον αφορά στον 41χρονο συλληφθέντα, Τσεκίν Μπαγίρ (σ.σ. τα στοιχεία που έδωσε δεν ταυτίζονται με υπαρκτό πρόσωπο στην Τουρκία), η άδεια παραμονής που είχε μαζί του ήταν εμφανώς πλαστή. Οι αρχές εκτιμούν κι έχουν ενδείξεις πως έχει πάρει μέρος σε πολλές δολοφονίας του DHKP-C στην Τουρκία, όπου καταζητείται εδώ και 18 χρόνια! Είναι ο άνθρωπος που το 1996 είχε διοργανώσει τη δολοφονία του ιδιοκτήτη του εργοστασίου της Toyota στην Τουρκία. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια