Σιωπηλή συμπαράσταση στην Γκρενόμπλ για τα πιο κρίσιμα γενέθλια του Σουμάχερ.....

Τα 45 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε τεχνητό κώμα, μετά το ατύχημά του ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις την περασμένη Κυριακή.

Εκατοντάδες φίλοι και οπαδοί του Γερμανού υπερπρωταθλητή συρρέουν από την Γαλλία και την Ιταλία τις τελευταίες ώρες στην Γκρενόμπλ ως ένδειξη συμπαράστασης, ενώ προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν μια σιωπηλή αγρυπνία ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1.

Η Φεράρι, ομάδα με την οποία ο Σουμάχερ πήρε 5 συνεχόμενους τίτλους F1, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του πιλότου, διοργανώνει εκδήλωση συμπαράστασης έξω από το γαλλικό νοσοκομείο.
Όπως ανακοίνωσε στο facebook, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στο πιλότο που τις χάρισε μεγάλες διακρίσεις και καλεί όλο το κόσμο να εκφράσει την αγάπη του στην εκδήλωση που διοργανώνει έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.
newego LARGE t 1101 54293267 type12713
«Σε αυτές τις δύσκολες μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά του, η Σκουντερία Φεράρι Κλαμπ, θέλει να δείξει την υποστήριξή της στον Μίκαελ Σουμάχερ και διοργανώνει μια ήσυχη και σεβάσμια εκδήλωση «Όλοι στα Κόκκινα» στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ», αναφέρει μεταξύ αλλών η ανακοίνωση της Σκουντερία.
Η οικογένεια του Μ. Σουμάχερ ευχαρίστησε όλους όσους εκφράζουν τη υποστήριξή τους, ενώ περιγράφουν τον άνθρωπό τους ως «μαχητή». Από την πλευρά τους οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ
2c7c50e4edbefdd7d929e69d9d9a4e94 XL
Ο βετεράνος Γερμανός πιλότος παραμένει σε τεχνητό κώμα εδώ και 4 ημέρες, μετά από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Ελβετία.
Τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα έχουν οδηγήσει τους γιατρούς ήδη σε 2 επεμβάσεις για την αφαίρεση αίματος και για την εκτόνωση της ενδοκρανιακής πίεσης, αφαιρώντας τμήμα του πάνω μέρους του κρανίου του και κάνοντας τρύπησε στο πίσω μέρος.
Οι ιατρικές ενέργειες περιγράφονται από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του "Σούμι" σύμφωνα με το AFP είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας κι επιληψία ή ακόμα και θάνατος, κάτι που δεν αποκλείουν ακόμα οι γιατροί.
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια