Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι του Ερρίκος Ντυνάν.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διάλυση της υγείας από τον ανεκδιήγητο τηλεπλασιε - υπουργό.
Σειρά είχε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν όπου απέλυσε όλη την διοίκηση, ανάμεσά τους και πολύ αξιόλογα πρόσωπα και εγκατέστησε φυσικά δικούς του ανθρώπους, που μοναδικό στόχο έχουν το ξεπούλημα του Ντυνάν χωρίς να υπολογίσουν τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι τόσους μήνες.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα τους που στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Σχετικό δελτίο τύπου μας έστειλαν και το δημοσιεύουμε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία συνεχίζεται η 48ωρη απεργία και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια, τις μεθοδεύσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου και των επενδυτικών μνηστήρων. Ο πανικός που τους κατέβαλλε με την κήρυξη της 48ωρης απεργίας εκδηλώθηκε με καταβολή δύο μισθών και την ενεργοποίηση όλων των απεργοσπαστικών μηχανισμών καθώς και την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για επιτήρηση και καταγραφή «συμβάντων» κατά τη διάρκεια της απεργίας. 

Η ανοικτή και απροκάλυπτη κυβερνητική παρέμβαση για σωτηρία του Ντυνάν κρύβει όλες εκείνες τις αντεργατικές μεθοδεύσεις που εκτυλίχτηκαν όλο αυτό το διάστημα στο Ντυνάν. Δημοσιεύματα με δηλώσεις του Υπουργού Υγείας με επενδυτικά σχήματα και ότι οι εργαζόμενοι είναι «ενημερωμένοι» φανερώνουν τις προθέσεις της κυβέρνησης για τη σωτηρία του Νοσοκομείου και όχι των εργαζομένων. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σημαία τα αιτήματα του κοινού ψηφίσματος του ΣΕΝΕΝ: 
1. Άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων και αναδρομικών
2. Εξασφάλιση των θέσεων εργασίας
3. Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης
4. Άμεσο κρατικό έλεγχο του Ντυνάν από το κράτος με πλήρη και αποκλειστική χρηματοδότηση από το κράτος. 
                                  Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Κ. Κρέτσης                         Ι. Χριστοφής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια