Η διάλυση της υγείας από τον γραφικό βιβλιοπώλη - τηλεπλασιέ ολοκληρώνεται το 2014....

Τα μεγάλα χαράτσια του Άδωνι! Πως θα αλλάξει τα...φώτα στους ασθενείς μετά τα Φώτα!
Μια κακή οικονομικά χρονιά θα είναι και το 2014 ειδικά για τους Έλληνες ασθενείς αφού ξεκίνησε με “25ευρω” αλλά και ένα ευρώ ανά συνταγή. 

Μετά τα Φώτα έρχονται τα πολύ δύσκολα για τους Έλληνες ασθενείς καθώς και θα εξαφανισθεί από τον χάρτη ο ΕΟΠΥΥ και τα πολυιατρεία του (θα μπει λουκέτο λόγω διαθεσιμότητας), και θα εφαρμοσθεί το 1 ευρώ ανά συνταγή (8 Ιανουαρίου) και θα υπάρχει το χαρατσι των 25 ευρώ για νοσηλεία σε νοσοκομείο. Και δεν είναι μόνο αυτά.  

Ταχεία αύξηση των εσόδων για το σύστημα υγείας επιδιώκει ο Άδωνις Γεωργιαδης σε βάρος όμως των ασθενών. Πριν καλά καλά μπει ο χρόνος και η είσπραξη των χαρατσίων ξεκίνησε στα νοσοκομεία. Τις επόμενες ημέρες (8 Ιανουαρίου) θα έρθει και το χαράτσι του ενός ευρώ ανά συνταγή έπειτα από εγκύκλιο που εκδόθηκε. 

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά έρχεται και το πλαφόν στα φάρμακα που θα βάλει κόφτη στους γιατρούς στο ύψος των συνταγών που θα μπορούν να εκδίδουν και αναμένεται να δημιουργήσει νέα προβλήματα στους ασφαλισμένους. Μεγάλο χτύπημα θα υποστούν οι χρονίως πάσχοντες που χρειάζονται πολλά και ακριβά φάρμακα αλλά και πολλές συνταγές. 

Η κοινωνική κατακραυγή μάλιστα αλλά και οι επιβαρύνσεις αυτές προκαλούν ακόμη και την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έστω κι αν έγινε για τα... μάτια του κόσμου, αφού το εισιτήριο των 25 ευρώ προβλεπόταν από το μνημόνιο και είχε ψηφιστεί στον εφαρμοστικό νόμο και από το ΠΑΣΟΚ, παρότι μέχρι πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι μπορεί να το αποφύγει. 

Όμως ο Γολγοθάς των ασθενών δεν τελειώνει εδώ. Αμέσως μετά έρχεται και πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις καθώς οι γιατροί δε θα μπορούν αφειδώς να γράφουν  παραπεμπτικά έστω κι αν είναι απαραίτητα για τους ασθενείς. 

Το πρόβλημα θα οξυνθεί ακόμη περισσότερο με το λουκέτο στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ που θα έλθει λόγω κινητικότητας. Μπορεί οι ασφαλισμένοι να μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους ιδιώτες γιατρούς αλλά δε θα μπορούν να κάνουν και δωρεάν τις διαγνωστικές τους εξετάσεις καθώς στον ιδιωτικό τομέα που αναγκαστικά θα καταφεύγουν υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 15%. 

Βέβαια κανείς δεν αποκλείει τους επόμενους μήνες να έρθουν κι άλλα χαράτσια εάν δεν βγουν τα οικονομικά του ΕΣΥ στον Άδωνι!
iatropedia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κοινό στοιχείο η λάσπη, κοινός τόπος η ΧΑΒΟΥΖΑ. Απώτερος στόχος η κατάληψη της εξουσίας .
    Τρία χρόνια, αφανείς εταίροι και συναγωνιστές ο Πάνος και ο Αλέξης και οι μπράβοι της νύχτας, πυρπόλησαν την Ελλάδα έχοντας την συμπαράταξη των μαυροφόρων δολοφόνων της νύχτας.
    Τρία χρόνια, ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
    Έτσι φτάσαμε στο τέλος της κόκκινης γραμμής, που με αίμα και θυσίες το 2010 είχαμε καταφέρει να απομακρυνθούμε. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ρίξουμε τον Πρωθυπουργό του 43% για να αναλάβει ο εφιάλτης συνεχιστής του 1992 με το σημερινό 18%.
    Φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
    Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν ’’ να πετύχουν το σκοπό τους.
    Από τη μία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
    ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη.
    Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, προσπαθεί απεγνωσμένα να δικαιολογήσει τόσο την εικοσάχρονη και πλέον παρουσία του στη βουλή, όσο και το μέγεθος της πολιτικής ηλιθιότητας που τον διακρίνει.. Δικομανής, συκοφάντης(περίπτωση Α Παπανδρέου) υποκριτής στρεψοδίκης , και λάτρης των ‘’εύκολων λασπολογιών, έχει ‘’΄φλομώσει ’’ την Ελλάδα και τη..γειτονιά του, αποκαλύπτοντας όλα τα προσωπικά του κόμπλεξ και θεωρώντας πως είναι ο..Ναπολέων, ετοιμάζεται και ‘’καταλάβει’’ ατμοπλοϊκώς και τη..Σιβηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.