Τι φέρνει το 2014 για πλειστηριασμούς, δανειολήπτες, καταθέτες....

Νέα δεδομένα για καταθέτες, δανειολήπτες, αλλά και επενδυτές κάθε είδους φέρνει το 2014. Η εποχή των σχεδόν μηδενικών επιτοκίων φαίνεται ότι ήρθε, για να μείνει, γεγονός που επηρεάζει άμεσα τόσο τις αποδόσεις των καταθέσεων όσο και το κόστος αποπληρωμής των δανείων.

Την ίδια στιγμή, στο «μέτωπο» των επενδύσεων, έπειτα από ετήσια κέρδη που ξεπέρασαν το 25% για το 2013, το μέλλον του ελληνικού χρηματιστηρίου αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο για τους επενδυτές.

Η πορεία των τραπεζών, αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις είναι οι δύο μεγάλοι παράγοντες που αναμένεται να επηρεάσουν την πορεία της αγοράς.

Παράλληλα, η -μερική- απελευθέρωση των πλειστηριασμών έχει άμεσο αντίκτυπο στην κτηματαγορά, γεγονός που με τη σειρά του επηρεάζει τις τιμές των ακινήτων τόσο στο κομμάτι των αγοραπωλησιών όσο και σε αυτό της ενοικίασης.

«ΤΑ ΝΕΑ», σε συνεργασία με τραπεζικά στελέχη, ειδικούς της κτηματαγοράς, αλλά και χρηματιστές και επενδυτικούς συμβούλους, επιδιώκουν να δώσουν απαντήσεις σε βασικά οικονομικά και επενδυτικά ερωτήματα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν «οδικό χάρτη» για το 2014.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια