Μέχρι και στολές της Κου Κλουξ Κλαν έχουν οι φασίστες φιλοναζιστές χρυσαυγίτες....

Μέσω του Ηλία Παναγιώταρου απαντά η Χρυσή Αυγή στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις από όσα περιέχονται στην δικογραφία
Φωτογραφίες από εκτελέσεις αιχμαλώτων από ναζί, κείμενα του Γκέμπελς, «χάρτης» των Εξαρχείων και ο Ηλίας Κασιδιάρης με παντός είδους όπλο στα χέρια του
Τα νέα ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή σοκάρουν
Με μια δήλωση σε έντονα ειρωνικό ύφος, η Ηλίας Παναγιώταρος προσπαθεί να αποδομήσει όλα όσα αποκαλύπτονταοι τις τελευταίες ημέρες μέσα από την δικογραφία για την δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος προσπάθησε να απαντήσει ψελλίζοντας κάτι βλακείες ότι δήθεν οι στολές είναι από πάρτι μασκέ και με διάθεση γελοιοποίησης των κατηγοριών είπε πως οι φωτογραφίες είναι από αθλοπαιδιές που οργανώνει η χρυσή αυγή. 
Είναι άλλωστε γνωστή η τακτική τους να αρνούνται τα πάντα, ως και την ιδεολογία τους, νομίζοντας πως γίνονται πιστευτοί από τον κόσμο, αλλά δυστυχώς για τους φασίστες μόνο η περιφρόνηση τους αξίζει. 


Χρυσή Αυγή: Ο Ηλίας Κασιδιάρης και τα όπλα του – «Προσημειωμένα» κτίρια στα Εξάρχεια και φωτογραφίες εκτελέσεων από Ναζί

Είναι μερικά από τα ευρήματα των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής τους προσωπικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν μετά τις έρευνες στα σπίτια του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη, του Γιώργου Γερμενή, του Γιάννη Λαγού.

Στο τεράστιο ηλεκτρονικό αρχείο που βρίσκεται ήδη στα χέρια των δυο ανακριτριών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δεν αποκλείεται να φέρουν νέες διώξεις, βρέθηκαν ανατριχιαστικά στοιχεία. Υπάρχουν και φωτογραφίες από δεκάδες όπλα όπως Καλάσνικοφ, Σκόρπιον κ.α. Υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη να κρατά διαφόρων τύπων όπλα ή και να πυροβολεί, ταυτότητες αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη, χάρτης των Εξαρχείων με σημειωμένα κτίρια, αλλά και «κατάταξη ομάδων ωραιότητας και ομορφιάς» για την σύγκριση λευκών και μαύρων, γράφει Το Βήμα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται να σημαδεύει ή να πυροβολεί από μέσα από το δωμάτιο του ή σε διάφορα σημεία της χώρας. Υπάρχουν κι άλλες, που δημοσίευσε σήμερα το Έθνος, όπου φαίνεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής να εκπαιδεύει μέλη της οργάνωσης, να παλεύει μαζί τους.

Ακόμη εικονίζεται γυναίκα-μέλος της Χρυσής Αυγής να πυροβολεί με καραμπίνα. Στο φάκελο υπάρχει και φωτογραφία απεικονίζονται δεκάδες τύποι όλμων και ρουκετών σε μία αγροτική περιοχή με την κωδική ονομασία του αρχείου: «κοινωνικός εθνικισμός-πυρομαχικά» Σύμφωνα με το έγγραφο της υπόθεσης, γράφει Το Βήμα, στον φάκελο έχουν ενταχθεί και το ιστορικό των συνομιλιών των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» στο λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων Mirc αλλά και στο Skype.

Πολλά από τα όπλα που υπάρχουν σε φωτογραφίες προέρχονται από κατασχέσεις της ΕΛ.ΑΣ. μετά από εξαρθρώσεις συμμοριών. Υπάρχουν όμως και κάποια η προέλευση των οποίων είναι άγνωστη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ο Γκέμπελς και οι εκτελέσεις

Σε αρχείο που βρέθηκε στο σπίτι του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες από οπλοστάσια αλλά το πιο ανατριχιαστικό είναι φωτογραφίες Γερμανών στρατιωτών που εκτελούν δεμένους αιχμαλώτους.

Υπάρχει ακόμη έγγραφο με τις 20 αρχές της Προπαγάνδας του Γκέμπελς. Ανάμεσα στα άλλα, σημειώνεται: « Η προπαγάνδα προς τους ανθρώπους του κινήματος (το εσωτερικό μέτωπο) πρέπει να δημιουργεί ένα βέλτιστο επίπεδο άγχους».

Επίσης απεικονίζεται ομάδα 30 μελών της Χρυσής Αυγής σε παραλία να χαιρετούν ναζιστικά, κι ένας άλλο να έχει βάλει την κάννη του πιστολιού στο στόμα του.

Φάκελος ΣΥΡΙΖΑ

Σοκ προκαλεί και η αποκάλυψη ότι φακελώνονταν βουλευτές και δημοσιογράφοι. Στη δικογραφία περιέχεται και αρχείο με ερωτήσεις του κόμματος στη Βουλή όπου στοχοποιούνται βουλευτές, όπως η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. η βουλευτής στην οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο σε τηλεοπτική εκπομπή τον Ιούνιο του 2012 πριν χαστουκίσει τη Λιάνα Κανέλλη), την οποία αποκαλούν «η ξανθιά του ΣΥΡΙΖΑ» κι έχουν πλήρες βιογραφικό της, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες από τη δράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή καθώς επίσης και γνωστών δημοσιογράφων.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια