Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ

Στη δημοσιότητα ντοκουμέντο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και όλη την Ε.Ε. χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο φάρμακο και ο Άδωνις ψήφισε Νόμο για να κατακλύσουν την ελληνική αγορά!

Σχέδιο made in Berlin

Μέρκελ και Ρέσλερ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πλημμυρίσει η Ευρώπη από πάμφθηνα και ποιοτικώς αμφιλεγόμενα no name γενόσημα made in Israel.
Μάλιστα όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του "Το Χωνί", Μέρκελ και Ρέσλερ γνώριζαν ότι τα φάρμακα αυτά έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες. Γι΄αυτό λοιπόν φρόντισαν από τις αρχές του χρόνου να περάσει στη διεθνή συμφωνία σύνδεσης ΕΕ και Ισραήλ, όρος που προβλέπει ότι τα Ισραηλινά φάρμακα θα κυκλοφορούν στην αγορά χωρίς κανέναν έλεγχο.
newego large t 1101 54031997

Ο υπουργός και τα νοθευμένα φάρμακα

Η γερμανική ηγεσία κόπτεται να επιβάλει τη φθηνότερη τιμή στα γενόσημα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο.
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ουρλιάζει κρατώντας στα χέρια του αντίτυπα εφημερίδων και επιλέγοντας να αποκρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γεωργιάδης οδηγεί στην εξαφάνιση των προτωτύπων φαρμάκων από την αγορά. Οι πολυεθνικές σαφώς και δεν θα τα πουλούν με χασούρα με αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης που τα χρειάζεται να αδυνατεί να τα προμηθευτεί.

Φθηνότερα αλλά ανύπαρκτα

Από την άλλη πλευρά η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα σβήσει αφήνοντας στον δρόμο 20.000 οικογένειες, στερώντας την ελληνική οικονομία από τεράστια φορολογικά έσοδα.
Και βέβαια όταν ο ντόπιος ανταγωνισμός βγει από τη μέση, οι πολυεθνικές θα χτυπήσουν αυξάνοντας τις τιμές στα προϊόντα τους.
newego LARGE t 1101 49735581

Το πρωτόκολλο του «θανάτου»

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 20 Νοεμβρίου 2012 και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ΕΕ στις 4 Ιανουαρίου του 2013. Αφορά στη συμφωνία σύνδεσης της ΕΕ και του Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων.
Η ύπαρξη σχεδίου, προκειμένου να θησαυρίσει η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία σε βάρος των ζωών μας, τονίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αποδεικνύεται από το απίστευτο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως.
Το πρωτόκολλο της συμφωνίας σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων διαθέτει ειδικό παράρτημα σχετικά με την "Ορθή πρακτική για την παρασκευή φαρμάκων".
Στη σελίδα 1/10 αναφέρει: "Η διαπίστωση της συμμόρφωσης κάθε παρτίδαςμε τις προδιαγραφές είτε από τον παρασκευαστή που είναι εγκαταστημένος σε ένα από τα μέρη, είτε από τον εισαγωγέα, αναγνωρίζεται από το άλλο μέρος χωρίς επανέλεγχο κατά την εισαγωγή".
Με άλλα λόγια: Η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μας λέει "τα φάρμακα που σας στέλνω είναι απόλυτα ασφαλή" κι εμείς θα απαντάμε: "αφού το λέτε εσείς, έτσι είναι"!
Untitled-1

Θ. Γιαννόπουλος: Σε παραλήρημα ο Άδωνις

Μέχρι και ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος κατέκρινε τις κινήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η Teva έκανε dealer της, τη Μέρκελ

Πως τα κατάφερε;
Untitled-2
Απλό:
1) Η Μέρκελ ήρθε στη χώρα μας στις 9 Οκτωβρίου 2012 με αντάλλαγμα να περάσει στην ελληνική νομοθεσία η υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας.
2) Σε απόλυτη αναλογία και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β. Ορμπάν εγκαινίασε στις 2 Οκτωβρίου 2012- το νέο εργοστάσιο της Teva στη χώρα του, δηλώνοντας ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τον Ισραηλινό κολοσσό. Όπως ήταν φυσικό, η Μέρκελ δεν άργησε να τον καλέσει στο Βερολίνοκαι να πλέξει το εγκώμιό του.
3) Την ίδια στιγμή η Μέρκελ περνούσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τη συμφωνία διασύνδεσης της ΕΕ με το Ισραήλ στην οποία όπως προαναφέραμε τα φάρμακα θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην ευρωπαϊκή αγορά.
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια