Βρήκαν το αυτοκίνητο των δραστών που πυροβόλησα στο Φάληρο, με ίχνη αίματος!

Πίσω από το νοσοκομείο Metropolitan βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών που πυροβόλησαν το πρωί εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια καταδίωξης στον Πειραιά και το Φάληρο
Πραγματική μάχη ξέσπασε μετά από τηλεφώνημα για διάρρηξη σε σπίτια στον Πειραιά
Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικες
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγμα από το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί όπου έγινε η συμπλοκή και μέσα σε αυτό βρέθηκαν ίχνη αίματος. Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πιθανότατα κάποιος από τους δράστες τραυματίσθηκε και έχουν πάρει δείγμα το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το αυτοκίνητο είναι μάρκας Volkswagen τύπου Passat. 

Όλο το χρονικό της συμπλοκής

Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση λίγο μετά τις 11:00 για σειρά διαρρήξεων σε μονοκατοικίες επί τις οδού Δεληγιώργη στον Πειραιά. Μάλιστα άγνωστοι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες είχαν βάλει στόχο τρία σπίτια στους αριθμούς 23, 24 και 26.
  
Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν από τις μηχανές για να ελέγξουν το χώρο είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από την περιοχή κινούμενο μάλιστα ανάποδα στο ρεύμα του δρόμου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3 έως 4 άτομα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο και κοντά στο πάρκινγκ του σταδίου Καραϊσκάκης στην οδό Δαβάκη κατάφεραν να το εγκλωβίσουν. 

Oι δράστες κινήθηκαν ανάποδα και στη Δαβάκη και στον παράδρομο της Καραολή Δημητρίου - ΦΩΤΟ NEWSIT
Oι δράστες κινήθηκαν ανάποδα και στη Δαβάκη και στον παράδρομο της Καραολή Δημητρίου - ΦΩΤΟ NEWSIT

Όταν κατέβηκαν από τις μηχανές για να ελέγξουν τους επιβαίνοντες ο οδηγός πάτησε γκάζι και με μεγάλη ταχύτητα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ μπαίνοντας ανάποδα στην πάροδο της Καραολή Δημητρίου

Την ώρα εκείνη φαίνεται πως ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών όμως η σφαίρα δεν βρήκε στόχο. 
Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με στόχο τα λάστιχα του αυτοκινήτου, δεν κατάφεραν όμως να το ακινητοποιήσουν και λόγω του χτυπήματος στη μηχανή σταμάτησαν την καταδίωξη και ενημέρωσαν για ενισχύσεις.

Πανοραμική άποψη από το σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ NEWSIT
Πανοραμική άποψη από το σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο των δραστών τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν είναι κλεμμένο ή τουλάχιστον δεν έχει δηλωθεί ακόμη κλοπή, ενώ ως ιδιοκτήτης εμφανίζεται κάποιος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Οι δράστες πάντως σύμφωνα με μαρτυρίες είναι μεσήλικες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια