Ο Ολυμπιακός έπεσε επάνω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!!!

Τα... χατίρια τόσο της Μάντσεστερ όσο και του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έκανε η κληρωτίδα το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Γαλλίας.

Το ζευγάρι Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βγήκε δεύτερο στη διαδικασία της κλήρωσης φαίνεται ότι ικανοποιεί και τις δύο ομάδες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις που είχαν δηλώσει οι οπαδοί τους σε ψηφοφορίες την περασμένη εβδομάδα.

Είναι ενδεικτικό ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα της βρετανικής ομάδας συγκέντρωνε την προτίμηση του 40% των οπαδών της Μάντσεστερ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν μια από τις πιθανότερες αντιπάλους για τους ερυθρόλευκους που για άλλη μια φορά απέφυγαν μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα ή η Μπάγερν Μονάχου.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια των «16» του Champions League είναι κατά σειρά κλήρωσης:

Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα 
Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν 
Γαλατάσαραϊ-Τσέλσι 
Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης 
Ζενίτ-Ντόρτμουντ 
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου 

O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στο «Όλντ Τράφορντ» στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου, στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια