Τέρενς Κουίκ προς Χρήστο Σταϊκούρα: Είστε μέλος μιας τραπεζικής διεθνούς μαφίας που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να πάρει τα ακίνητά μας»....

Με ένσταση αντισυνταγματικότητας εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων άνοιξε σήμερα στην Ολομέλεια η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Την πρόθεση των ΑΝΕΛ να υποβάλουν εντός της ημέρας ένσταση αντισυνταγματικότητας ανακοίνωσε, πριν από λίγο στην Ολομέλεια, ο εισηγητής Νότης Μαριάς, επειδή όπως τόνισε, θίγεται ο πυρήνας της περιουσίας που οδηγείται σε δήμευση.

Ιδιαίτερα εριστικός κι επιθετικός απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ήταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ στη συζήτηση στη Βουλή για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

«Σήμερα στην Ήπειρο έχουν φύγει εκατοντάδες κατασχετήρια ακινήτων για 1000 και 1500 ευρώ» κατήγγειλε. «Αυτή η πληροφορία μου δόθηκε και από εφοριακό και από δικαστικό επιμελητή για μία ακόμη φορά θα μπορώ να σας κατηγορήσω ότι παραμονές των εορτών είστε μέλος μιας τραπεζικής διεθνούς μαφίας που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να πάρει τα ακίνητά μας».

Σε συνέχεια των τοποθετήσεων που έγιναν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην κοινοβουλευτική επιτροπή, σήμερα στην Ολομέλεια οι εισηγητές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, Φεβρωνία Πατριανάκου και Γιάννης Κουτσούκος είπαν ότι ψηφίζουν το νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ επί της αρχής, καθώς υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το αρχικό σχέδιο νόμου.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τα «κόκκινα» λεφτά με το μηδενικό επιτόκιο.

    Σε αντίθεση με τον Σίμο Κεδίκογλου, , ο Τέρενς Κουίκ παραμένει σταθερός στις θέσεις του και τις απόψεις του. Στο βίντεο (κλικ στο screenshot), το οποίο μας θυμίζει το εξαιρετικό smartpost, ο Τέρενς Κουίκ τεκμηριώνει, με χαρτί και καλαμάρι, πώς ο ΓΑΠ αρνήθηκε τα ''κόκκινα'' λεφτά με το μηδενικό επιτόκιο.
    Στην άποψη αυτή παραμένει βαλσαμωμένος ο Κουίκ ακόμη και σήμερα. Φήμες, μάλιστα, τον θέλουν να βρίσκεται με μία απόχη στον έξοδο του αγωγού φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη και να μαζεύει τα ρούβλια ένα-ένα!
    Mη στηθείτε το πουρνό για αυτόγραφο στην Αγωγού γωνία. Τότε, είναι η ώρα που κάνει τον Εκπρόσωπο Τύπου ενός κόμματος που -ναι- έχει λεπτά συμμετοχής στο σημερινό ελληνικό κοινοβούλιο #evolution

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.