Φτού σας υποκριτές και φαρισαίοι... (κανάλιa site και blog)

Για μερικά κλικ ξεπουλάτε και την ψυχή σας.
Το zouzouni αν και είχε το βίντεο της εκτέλεσης, από σεβασμό στις δυο ψυχές που χάθηκαν προτιμήσαμε να μην το δημοσιοποιήσουμε.
Αυτό το βίντεο το "έβγαλε"
η zougla του Τριανταφυλόπουλου που πριν από λίγο καιρό έβριζε τον πρώην φίλο του Θέμο που είχε ανεβάσει την φωτογραφία του Παύλου Φύσσα, να πεθαίνει στα χέρια της κοπέλας του.Τότε η zougla είχε μιλήσει για σεβασμό στους νεκρούς, και πολύ ορθά είχε κάνει. Σήμερα όμως τι άλλαξε και "ανεβάζει την δολοφονία των δυο παιδιών; 

Το βίντεο ποιος το έδωσε στη zougla ; Ποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δολοφονία των δυο παιδιών ;
Σίγουρα δεν το έδωσε η αστυνομία στην zougla, αλλά προφανώς ο κάτοχος του.
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και θα δείτε ποιος το έδωσε.

Αλήθεια τι εξυπηρετεί κάθε μέρα να έχουμε και ένα βίντεο από την εκτέλεση των δυο παιδιών ; Το μόνο που κάνετε εσείς που τα δημοσιεύετε είναι να προσβάλλεται την μνήμη των νεκρών και να αποπροσανατολίζεται τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα που έχει.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι προτροπές "Είναι ναζίιιιι, Θάνατος στους φασίστες, θάνατος, θάνατος", βρήκαν τελικά αποδέκτες και έγινε το κακό. Και εκτελέστηκαν δυο παιδιά, Φουντούλης και Καπελώνης. Πάνω απο όλα πρέπει να ΜΗΝ πάμε σε εμφύλιο. Και ΔΕΝ θα πάμε. Οι Σέχτες των μαρξιστοειδών και οι αριστεροί ομοϊδεάτες τους που περπατούν, πυροβολούν και σκοτώνουν πισώπλατα τον κόσμο θα λάβουν την απάντηση που πρέπει στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.