Βόμβα: Αναβαθμίζεται το κανάλι της Βουλής με διευθυντή προγράμματος τον Πέτρο Μπούτο που αποχώρησε από το mega!!!

Τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό σκηνικό φέρνει η είδηση-βόμβα ότι ο πρώην Διευθυντής Προγράμματος του Mega, που αποχώρησε πρόσφατα, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στην τηλεόραση της Βουλής

Η μεταγραφή που ανέτρεψε
όλα τα δεδομένα και αιφνιδίασε τους πάντες, ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, κ. Μεϊμαράκης, ευχήθηκε στον Πέτρο Μπούτο «καλή επιτυχία στην προσπάθειά του να κάνει πρώτο το κανάλι της Βουλής, στον τομέα της Ψυχαγωγίας».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει στο δυναμικό του καναλιού της Βουλής το πρώην κορυφαίο στέλεχος του Mega, δείχνει την πρόθεσή της όχι μόνο να εκμεταλλευθεί το ανθρώπινο δυναμικό της Βουλής που μπορεί άνετα να σταθεί στον χώρο της ψυχαγωγίας, αλλά και να πάρει τη ρεβάνς μετά τη μέτρια ανταπόκριση που είχε η Δημόσια Τηλεόραση.

Στα άμεσα σχέδια του νέου διευθυντή είναι η αναβάθμιση των συνεδριάσεων της ολομέλειας με δραματοποιημένες αναπαραστάσεις διαλόγων των πολιτικών αρχηγών, η ένταξη στο πρόγραμμα ενός καθημερινού κοινωνικού πολιτικού σήριαλ ελληνικής παραγωγής και η δημιουργία ενός πρωτοποριακού talk show χωρίς καλεσμένους, με παρουσιαστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπου θα συμετέχουν και η Ραχήλ Μακρή μαζί με τον Θ. Πάγκαλο σε όμορφα σκετσάκια.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα τούρκικα σήριαλ, αφού ο σχεδιασμός είναι να προβάλλονται 2 καθημερινά.
Το ένα θα είναι η συνέχεια της sila που βλέπαμε στο mega και μας δείχνει την sila γιαγιά να αναπολεί τα χρόνια που πέρασαν και μια γεροντοκαψούρα με έναν περιθωριακό τύπο μεγαλέμπορο προφυλακτικών.

Το δεύτερο σήριαλ θα είναι η Φατμαγκιούλ Nο 2 και εδώ το κανάλι ποντάρει πολλά, αφού ακόμα προβάλλεται στο mega το παλιό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο Φατμαγκιούλ Νο2 θα δούμε τον Κερίμ να μην μπορεί να κρύψει τον ερωτά του για τον χαζό αδελφό της Φατμαγκιούλ και αυτή αναγκαστικά να ψάχνει την ικανοποίηση, στον αγοραίο έρωτα μέσα από πορνό σελίδες του internet, όπου μοιραία, κάποια στιγμή θα γνωρίσει και τον Σουλειχάν τον μικροτσούτσουνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια