Η καυτή δασκάλα αναγκάζει το υπουργείο να βγάλει διάταξη για την ενδυμασία των συνοδών....

Έκανε θραύση, προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού, αλλά και ποικίλα σχόλια στο facebook.
Η φετινή πασαρέλα μίας καθηγήτριας από την συμπρωτεύουσα ήταν αρκετή να ξεσηκώσει ολόκληρη εγκύκλιο σχετικά με το... dress code των συνοδών....
του κάθε σχολείου.
Το υπουργείο Παιδείας μελετά σοβαρά την αποστολή εγκυκλίου που θα ορίζει το ενδυματολογικό πλαίσιο για τους εκπαιδευτικούς σε επίσημες εκδηλώσεις.

Οι δημόσιες εμφανίσεις των εκπαιδευτικών σε σχετικές εκδηλώσεις, παρελάσεις, επετείους κλπ, θα περιέχουν αποκλειστικά ταγέρ ή κοστούμι, βάζοντας βέβαια ο εκάστοτε καθηγητής το δικό του γούστο.

Η ξανθιά «καυτή» γυμνάστρια του Δημοτικού σχολείου κατάφερε να συγκεντρώσει τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα μέσα σε δέκα λεπτά, όσο κράτησε και η παρέλαση του σχολείου της.
Το σούσουρο γύρω από το όνομά της, της στοίχισε ψυχολογικά, όπως και στον 17χρονο γιο αλλά και τον σύζυγό της που πέρασαν το ίδιο σοκ με εκείνη.

Οι συνάδελφοί της αλλά και οι γονείς των μαθητών της όμως έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους και να υπερασπιστούν την κ. Ελένη Σ., τη γυμνάστρια του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η ίδια πήγε όπως κάθε μέρα στη δουλειά της χωρίς όμως να παραλείψει να εκφράσει την λύπη της στον διευθυντή του σχολείου.
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια