Τραγωδία στα Τέμπη! ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ΚΤΕΛ - Τραγικός θάνατος για τον οδηγό του ΙΧ, πολλοί τραυματίες - Σοκαριστικές ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών
Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο οδηγός του αυτοκινήτου
Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επιβάτες του κτελ - 15 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε 2 νοσοκομεία της Λάρισας
Τραυματίστηκαν η σύζυγος και οι κόρες του οδηγού του ΙΧ
Δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έσπευσανι στα Τέμπη
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί - Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:20, στην Κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. Το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε νταλίκα και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. 

ΦΩΤΟ: LARISSANET.GR
ΦΩΤΟ: LARISSANET.GR

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, νεκρός είναι ο 46χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ τραυματίστηκαν η 43χρονη σύζυγός του και οι κόρες του, 17 και 7 ετών. Το επτάχρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Τραύματα φέρει και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, καθώς και ένας επιβάτης του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.



Μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής, ενώ 18 ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έσπευσαν στα Τέμπη. 

Από το ΚΤΕΛ έχουν απεγκλωβιστεί όλοι οι επιβάτες και 15 από αυτούς μεταφέρθηκανσε 2 νοσοκομεία της Λάρισας. Τρεις από αυτούς είναι διασωληνωμένοι και οι υπόλοιποι με ελαφρά τραύματα. 



Η κυκλοφορία έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το lamiareport να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα.





Η τροχαία είναι επί ποδός και προσπαθεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχοντας δώσει εντολές να σταματούν τα αυτοκίνητα, πριν αυτά μπουν στην κοιλάδα των Τεμπών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια