Αυτό είναι το βίντεο από την εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής

Ο εκτελεστής φαίνεται πως μαζί με τον συνεργό του μετά το φονικό τρέχουν προς την άνοδο της Λ. Ηρακλείου
Ο φονιάς των δύο μελών της Χρυσής Αυγής φαίνεται με το άσπρο κράνος.
Το φονικό ξεκινά στο 33ο δευτερόλεπτο από το βίντεο που έδωσε η Αντιτρομοκρατική.
Σύμφωνα με την αστυνομία
ο δράστης είναι λεπτός και με ύψος 1,70 με 1,75.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση την Παρασκευή στο Νέο Ηράκλειο Αττικής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής των δύο νεαρών και τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα.

Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία θέλει να δώσει άλλο ένα κίνητρο προς τους πολίτες που γνωρίζουν το οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βίντεο και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η αστυνομία παράλληλα υπενθυμίζει στην ανακοίνωσή της πως θα διασφαλιστεί η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ



Στο 4ο δευτερόλεπτο θα παρατηρήσετε πως μία μηχανή ανεβαίνει την άνοδο της Ηρακλείου. Αυτή η μηχανή είναι των ψυχρών φονιάδων και ο εκτελεστής που φοράει το άσπρο κράνος οδηγάει τη μηχανή.

Από το 28ο δευτερόλεπτο οι δύο δράστες φαίνονται στη δεξιά πλευρά του βίντεο όπου παιρνούν κάτω από το δέντρο και πλησιάζουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Από το 32ο δευτερόλεπτο έως το 39ο δευτερόλεπτο φαίνεται πως αρχίζουν οι πυροβολισμοί στο κάτω αριστερό μέρος του βίντεο, ενώ μετά από λίγο φαίνεται πως οι δύο δράστες αρχίζουν και τρέχουν προς την άνοδο της Λεωφόρου Ηρακλείου. Ο εκτελεστής φαίνεται πως περνάει απέναντι τη Λεωφόρο Ηρακλείο. Ο συνεργός του που είναι πλέον αυτός ο οδηγός περνάει απέναντι κι αυτός στη Λεωφόρο Ηρακλείου με τα φώτα της μηχανής σβηστά.

Ο δράστης φαίνεται πως φοράει το άσπρο κράνος, όπως φαινόταν και στις φωτογραφίες που έδωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στη δημοσιότητα.

Ο εκτελεστής έχει πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα, ανεπιτυχώς τον 4ο νεαρό, και προσεγγίζει τους Γεώργιο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Πυροβολεί τρεις φορές τον Γεώργιο Φουντούλη στο στήθος και φθάνει μπροστά στον Μανώλη Καπελώνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν φθάνει ο εκτελεστής μπροστά από τον Μανώλη Καπελώνη, το θύμα παγώνει και φαίνεται πως δεν κάνει καμία προσπάθεια να φύγει. Είναι σαν να τον έχεις κολλήσει στο έδαφος» αναφέρουν σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί. Η συνέχεια είναι φρικτή. Ο εκτελεστής με απίστευτη ψυχραιμία φθάνει μπροστά του και από απόσταση περίπου 40 εκατοστών πυροβολεί τον νεαρό δύο φορές στο κεφάλι. «Ουσιαστικά του έδωσε ‘χαριστικές βολές’, ενώ ήταν όρθιος» υποστηρίζουν οι ίδιοι αστυνομικοί. Ο εκτελεστής επιστρέφει στον Γεώργιο Φουντούλη, που είναι πεσμένος σε μικρή απόσταση και δίνει και εκείνου χαριστική βολή.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια