Πόλεμος Καψή Λαφαζάνη για την ΕΡΤ: Είσαι υπουργός των ΜΑ και του μαύρου.

Η ομιλία του αρμόδιου υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελή Καψή, για το θέμα της ΕΡΤ προκάλεσε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη.
«Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ΜΑΤ, αλλά αυτά επιβλήθηκαν από μια χούφτα εργαζομένων, που εσείς είπατε, γιατί οι πλειοψηφία ήθελε να ανοίξει η τηλεόραση. Αυτούς αντιπαλεύεστε» σημείωσε κ. Καψής.

Κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι «μαλακός στο εξωτερικό και σκληρός στο εσωτερικό» λέγοντας πως η ομιλία του στο Τέξας στα Αγγλικά ήταν πολύ διαφορετική από τη μετάφραση στα ελληνικά. "Στα αγγλικά έλεγε δεν θα βγούμε από το ευρώ και στα ελληνικά λέει δεν θα βγούμε εθελοντικά από το ευρώ... Είναι σα να έχει κάνει παρέμβαση ο κ. Λαφαζάνης" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Αν πάρετε εσείς την κυβέρνηση έχετε τον κίνδυνο να σκάσει η χώρα στα χέρια σας"
Ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης κατέληξε την ομιλία του επικαλούμενος μια κινέζικη παροιμία που λέει «να προσέχεις τι εύχεσαι» και τόνισε «η πατρίδα δεν κινδυνεύει, προχωράει και έχει προοπτική εξόδου από κρίση. Αν πάρετε εσείς την κυβέρνηση έχετε τον κίνδυνο να σκάσει η χώρα στα χέρια σας. Δεν το εύχομαι για την πατρίδα ούτε και για εσάς».

Λαφαζάνης: Είστε ο υπουργός του Μαύρου και των ΜΑΤ...Να χαίρεστε την ιδιότητά σας!
«Αν δεν μπαίναμε στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής δεν θα έβγαινε η Προεδρεία» είπε ο κ. Καψής αιτιολογώντας την επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ προκαλώντας την παρέμβαση Λαφαζάνη ο οποίος μίλησε για μία παμβρώμικη επιχείρηση. "Δεν έχετε συναίσθηση των εγκλημάτων που διαπράξατε και διαχειρίζεστε" τόνισε και πρόσθεσε "Σας βάλανε να διεκπεραιώσετε μια από τις πιο βρώμικες επιχειρήσεις στη μεταπολιτευτική Ελλάδα μια παμβρώμικη επιχείρηση". Χαρακτήρισε τον κ. Καψή Υπουργό του «μαύρου» των «ΜΑΤ» και των αστυνομικών παρεμβάσεων και κατέληξε «να χαίρεστε την ιδιότητά σας».

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια